*Nettavisen* Sport.

Søndagens overgangsrykter i England

Engelske aviser bobler over av EM-stoff, men det er også plass til noen saftige overgangsrykter. Her er de heteste av dem.

27.06.04 15:08

Wayne Rooney kan være på vei bort fra Everton, og ifølge News of the World jobber klubben med å hente Robert Earnshaw fra Cardiff til å erstatte det 18-årige supertalentet. Avisen skriver at Rooney kommer til å si nei til et nytt kontraktstilbud fra Everton, og isteden gå til Manchester United.

Postiga
Helder Postiga, som scoret et legendarisk mål i straffespark-konkurransen mot England, skal være i Portos, Benficas og Real Betis’ søkelys.

Avisen slutter ikke der. De skriver også at Michael Owen sier at en eventuell overgang for Steven Gerrard til Chelsea vil være en katastrofe for Liverpool, fordi midtbanespilleren er umulig å erstatte. Owen skal også ha sagt ja til en ny toårskontrakt med Liverpool.

Baraja for Gerrard?
Liverpools nye manager, Rafael Benitez, skal visstnok være interessert i å hente Ruben Baraja som en erstatter for Gerrard.

Bolton skal ha hentet inn den tidligere Manchester United-spilleren Jordi Cruyff på prøvespill. Samtidig innrømmer Portsmouth-bossen Harry Redknapp at han er interessert i å få Les Ferdinand til Fratton Park.

Newcastle og Middlesbrough er på jakt etter Rangers-stopperen Michael Ball.

Parker tilbake?
Aston Villa skal være favoritter til å sikre seg Liverpools midtbanespiller Danny Murphy.

Chelseas midtbanespiller Scott Parker kan være på vei tilbake igjen til Charlton på lån.

Bolton ønsker å hente Nicky Butt fra Manchester United, men de vil trolig få kamp av Birmingham og Middlesbrough.

Jacques Santini skal prøve å overbevise Bixente Lizarazu om at White Hart Lane er stedet å være neste sesong.

Matteo til Blackburn
Aston Villas manager David O’Leary ønsker å forsterke forsvaret sitt ved å hente Rangers-stopperen Craig Moore. Nigerianske Kanu må også senke sine lønnskrav hvis en overgang til West Bromwich skal bli aktuelt.

Sunday People skriver at Leeds’ Dominic Matteo blir klar for Blackburn i løpet av uka. Klubben skal også være interessert i Tomasz Radzinski.

Aliadiere
Charlton og St Etienne ønsker å skaffe seg Arsenals unggutt Jeremie Aliadiere på lån, men han skal være mer interessert i å bevise sine kvaliteter på Highbury.

Diomansy Kamara innrømmer visstnok at han har vært i samtaler med Tottenham i over to måneder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.