Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Liverpool er fortsatt veldig interessert i å kjøpe spillere.

Liverpools amerikanske eier vli legge inn 18 millioner pund i et bud på Valencias David Silva.(News of the World)

Liverpool-sjef Rafael Benitez utelukker ikke et salg av Xabi Alonso, han vil fortsatt ha Gareth Barry fra Aston Villa. (Observer)

AC Milan-stjernen Kaka tror han kan bli Chelsea-spiller i løpet av denne måneden. (Observer)

Everton er nær ved å signere CSKA Moskvas brasilianske stjerne Vagner Love for en rekordsum. (Flere kilder)

Arsenal kan være på vei til å lansere et bud på 8 millioner pund på Manchester Citys Michael Johnson. Den unge midtbanepilleren har sagt nei til en ny kontrakt i City. (Sunday Express)

Det er mer tumulter i Manchester City. Klubbstyret har besluttet å selge midtbanespiller Stephen Ireland til Sunderland, uten å fortelle det til manager Mark Hughes. (Mail on Sunday)

Portsmouth sikrer seg Younes Kaboul mandag, etter å ha blitt enige om en overgang på 6 millioner pund fra Tottenham.(News of the World)

Real Madrid er klar for å saksøke Cristiano Ronaldo for 17 millioner pund, etter at han nektet å gå til klubben. (News of the World)

En annen historier er at Ronaldo kan ha ødelagt en eventuell framtidig overgang til Real, etter at han ikke vil tvinge seg til en overgang allerede i sommer. (Sunday Express)

Avram Grant kjemper fortsatt mot Chelsea for å få de 3,5 millioner pundene han mener han skal ha i kompensasjon å ha blitt sparket etter forrige sesong. (Observer)

Sir Alex Ferguson har sammenlignet Chelseas lag med Liverpool-laget som havnet i bratt motbakke ved starten av 1990-tallet.(Sunday Telegraph)

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene