*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Gjett hvilken engelsk klubb som sikler etter Thierry Henry?

23.03.09 12:56

* Thierry Henry har for alvor fått en ny vår i Barcelona denne sesongen. Det går ikke upåaktet hen, og nå har en Premier League-klubb øynet håp om å hente franskmannen, som tidligere spilte for Arsenal, til England. Klubben er - kanskje ikke så overraskende dersom man har fulgt med på hvem som har dominert ryktespaltene de siste månedene - Manchester City. (News of the World)

* Henrys gamle klubb, Arsenal, sikter seg inn mot en annen franskmann. Yohan Cabaye skal være «smigret» over interessen fra Gunners. (News of the World)

* Samtidig kan nok en franskmann, Gaël Clichy, være på vei bort fra Emirates. Milan ønsker å hente Clichy for 14 millioner pund. (The People)

* Martin O'Neill synes å ha innsett at slaget om Gareth Barry er tapt. Barry har nektet om å forhandle om en ny kontrakt med klubben, og alt tyder dermed på at han forsvinner til Liverpool til sommeren. O'Neill, på sin side, kan komme til å prøve å hente en erstatter, i form av Wes Brown fra Manchester United, for 3,5 millioner pund. (Sunday Express, The People)

* I likhet med Gareth Barry, måtte også Middlesbrough-vingen Stewart Downing se overgangsvinduet stenge uten at han hadde flyttet på seg. Men også Downing har klokkertro på å få viljen sin, som er å få dra til Tottenham. (Sunday Express)

* Spurs vil i tillegg til Downing også prøve å blåse nytt liv i forsøket på å hente Kenwyne Jones fra Sunderland. Budet på 15 millioner pund ble avvist i januar, men nå skal Sunderland være villige til å gi slipp på Jones. (The People)

* Everton sikter seg inn mot PSV Eindhovens stjerneskudd, Dirk Marcellis. (Nes of the World)

* Newcastle jakter på Shay Givens erstatter, og Huddersfields Ben Smithies skal være høyt på ønskelista. (The People)

* Også Fulham ser til ungdommen. Klubben skal være interessert i å sikre seg Crystal Palaces juniorlandslagsspiller, Victor Moses (18). (The People)

* Fulham-manager Roy Hodgson snuser også på Tottenhams Tom Huddlestone. Harry Redknapp skal være villig til å slippe Huddlestone for fem millioner pund til sommeren. (The People)

* Nemanja Vidic står fremdeles på sitt. Nok en gang kommer det fram at både Inter og Milan har lite å tjene på å legge seg etter ham. Vidic insisterer nemlig på at Manchester United er stedet for ham. (Daily Star Sunday)

* Til slutt forsetter det store spørsmålet rundt Chelseas fremtidige manager. Mens det ropes på en permanent løsning med Guus Hiddink fra flere hold, skal hovedpersonen selv ha foreslått landsmannen Frank Rijkaard. Den tidligere Barcelona-treneren er blitt skrytt opp i skyene av Hiddink, ifølge Sunday Express og Daily Star Sunday. Og Roman Abramovitsjs plan om å forfremme Frank Arnesen til fotballdirektør, styrker i så fall Rijkaards muligheter. Arnesen ønsket seg Rijkaard allerede før Luiz Felipe Scolari ble ansatt. (The People)

Kilde:BBC

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.