Søndagens Premier League-rykter

Foto: AFP/ Scanpix

David Beckham går lykkelige tider i møte.

04.10.09 10:02

David Beckham har all grunn til å smile om dagen. Den tidligere kapteinen for England er tilbake i landslagsvarmen, og nå ser det ut til at LA Galaxy godtar at han drar på lån til Milan igjen. (Mail on Sunday)

Patrick Vieira synes derimot, som det ble nevnt i lørdagens ryktespalte, å være på vei bort fra Italia. Alt tyder på at han forlater Inter til fordel for gamleklubben Arsenal i januar. (News of the World)

Steve Bruce har planer om å rydde opp i rekkene i Sunderland. Flere av spillerne som ble hentet av tidligere manager Roy Keane, må trolig forlate klubben. (Sunday Mirror)

Mer om Keane: Ipswich-manageren må trolig ta hatten sin og gå etter bare måneder som manager. Årsaken er at Ipswich ikke har vunnet en eneste kamp denne sesongen. Tidligere England-boss, Steve McLaren, er en aktuell arvtaker. (Sunday Mirror)

Den psykiske krigen før oppgjøret mellom Chelsea og Liverpool søndag er i gang. Chelsea-manager Carlo Ancelottis bidrag er å uttale at de røde ikke er like gode som de var før de solgte Xabi Alonso. Rafael Benítez, på sin side, psyker opp sine egne spillere med å vise dem opptaket av sist helgs kamp, der Wigan slo Chelsea 3–1. (Daily Star Sunday)

Sulaiman Al Fahim har kommet til enighet med saudiarabiske Ali Al-Faraj om et salg av en majoritet av aksjene i Portsmouth. (Observer)

Kevin Keegan utelukker ikke at han kan komme til å returnere til en jobb som fotballmanager. (Mail on Sunday)

John Terry snur motgang til medgang. Hans legendariske straffemiss mot Manchester United i 2008 kostet Chelsea mesterligaseieren. Men Terry har ikke kvittet seg med det vonde minnet. I stedet har han tatt vare på ballen som ble brukt som inspirasjon. (News of the World)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.