Søndagens Premier League-rykter

Foto: Cristina Quicler/AFP

Hvem er denne karen som Chelsea jakter på?

06.12.09 11:03

Patrick Vieira har lang erfaring fra Premier League. Franskmannen spilte i Arsenal fra 1996 til 2005, og ønskes nå tilbake til fotballøya. Chelsea ønsker nemlig å skaffe seg Inter-spilleren når overgangsvinduet åpner i januar, melder News of the World.

Vieiras tidligere klubb Arsenal snuser imidlertid på en annen spiller. West Ham-spissen Carlton Cole skal stå øverst på Arsene Wengers ønskeliste, skriver Sunday Mirror.

Sjeldent sier vel et bilde så lite som det dagens bilde gjør. Vel, det er tid for å avsløre hvem som skjuler seg bak forhenget:

Svaret er Luis Fabiano, som regnes som en av favorittene til å hente hjem toppscorertittelen i neste års VM. Brasilianerens målteft frister Chelsea, som likevel må belage seg på å vente til sommeren før de kan signere 29-åringen. Ifølge News of the World vil Sevilla-spissen da være tilgjengelig for 24 millioner pund.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: Cristina Quicler/AFP

Når det gjelder januarmarkedet, er det muligens duket for nok en priskrig. Både Barcelona og Real Madrid er fast bestemt på å hente Cesc Fabregas fra Arsenal, og ifølge Sunday Mirror vil budene ligge på omtrent 45 millioner pund. Fabregas skal for øvrig ha bestemt seg for å forlate London-klubben etter denne sesongen, skriver den samme avisen.

David Moyes er lysten på å hente den tidligere Manchester United-spissen Diego Forlan til Everton, forteller Daily Star. Etter et opphold i Manchester med variert suksess, har Forlan vist seg som en måljeger for spanske Atletico Madrid.

Everton-manageren kan imidlertid ikke regne med å overtale Steven Taylor til å forlate Newcastle til fordel for Merseyside-klubben, skriver News of the World.

Både Chelsea og Sunderland har vist interesse for Middlesbroughs Adam Johnson, men kantspilleren ser ut til å forbli på Riverside Stadium med en ny kontrakt verdt 1,5 millioner pund i året. (News of the World)

Den samme avisen skriver at Barcelona vil tilby Liverpool 30 millioner pund for Javier Mascherano i januar.

Av den grunn har Rafael Benitez forståelig nok lyst til å forlenge Mascheranos kontrakt med Liverpool. Dermed trekker Barcelona seg vekk fra kampen om å skaffe seg argentinerens verdifulle signatur, skriver Sunday Mirror.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: Chris Ratcliffe/AFP

Ifølge News of the World jakter Manchester United på bosnieren Edin Dzeko, men spilleren selv vil heller til Italia og Milan.

Mens sistnevnte avis forteller at prisen på Dzeko vil ligge på 15 millioner pund, forteller Sunday Mirror en annen versjon. Spissen skal nemlig være tilgjengelig for 10 millioner pund, og jaktes av både Arsenal, Manchester City og nevnte United.

I Bayern München er det mistanke om at lommeboken i Manchester United for øyeblikket er av det tynne slaget. I sommer tilbød nemlig tyskerne United Franck Ribery for 60 millioner pund, men har fortsatt ikke mottatt noe svar, forteller Mail on Sunday.

Tottenham er fast bestemt på å skaffe seg Sunderlands Anton Ferdinand i løpet av januar, skriver Sunday Express. Dersom avtalen glipper skal andrevalget være Manchester Citys Micah Richards.

Og Avram Grant er i ferd med å blande seg inn i overgangsmarkedet med Portsmouth. Ifølge News of the World vil Grant nemlig hente Daniel Sturridge og Juliano Belletti på lån fra klubben han ledet til Champions League-finale, Chelsea.

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.