*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: REUTERS/Scanpix

Managerdramaet i Manchester City er ikke over, om vi skal tro ryktene. Sjekk hvilke navn som kobles til klubben!

27.12.09 12:19

Portsmouths målvakt David James innrømmer at han er smigret over interessen fra Tottenham og Spurs-manager Harry Redknapp. James skal være ivrig etter å komme seg til London-klubben for å styrke sine sjanser til å komme med i neste års VM-tropp, ifølge Sunday Telegraph.

News of the World melder at Fernando Torres skal være klar til å forlate Liverpool dersom de ikke lykkes i å kvalifisere seg til neste års Mesterliga.

Marouane Chamakh seiler opp som en het kandidat til å bli Arsenal-spiller i januar. Arsene Wenger skal være klar til å punge ut for en ny spiss etter å ha mistet Robin van Persie til nok en skade, og Bordeaux-spissen Chamakh skal være på toppen av Wengers ønskeliste, skal vi tro Mail on Sunday. Ifølge News of the World er også Daniel Braatens lagkamerat i Toulouse, Andre Pierre Gignac, en aktuell herremann for Wenger. Arsenal-manageren skal kunne tilby Toulouse nærmere 120 millioner kroner for angriperen.

Men det stopper ikke der. Craig Bellamy skal være en av Manchester City-spillerne som reagerte kraftigst på behandlingen av sparkede Mark Hughes. Waliseren har den siste uken blitt linket til flere klubber, og nå nevnes også Arsenal som et mulig stoppested for klubbnomaden Bellamy, skriver Sunday Mirror.

Sir Alex Ferguson har havnet i ei lei forsvarsknipe, med nærmest alle medlemmer av forsvarsrekka ute med skade. Nå skal Manchester United stilt inn siktet på Giorgio Chiellini i Juventus. Manchester City og Roberto Mancini skal også ha italieneren på ønskelisten sin. Chiellinis prislapp skal ligge på rundt 120 millioner kroner, melder News of the World.

Birmingham har overrasket alle denne sesongen, og har kloret seg fast på øvre halvdel i Premier League. Nå skal Alex McLeish være klar til hente Wigans Charles N’Zogbia til klubben, skriver News of the World.

Carlo Ancelotti sa lørdag at han ikke hadde noen planer om å hente spillere i januar. Søndag melder People at italieneren skal være klar til å snu på flisa og hente Bayern Münchens Franck Ribery til Chelsea for rekordsummen 450 millioner kroner. Dermed kan det fort bli nakenløping på Ancelotti.

Overraskelsesmannen Federico Macheda bidro sterkt til Manchester Uniteds ligagull sist sesong. Denne sesongen har mulighetene på førstelaget vært flere, mens de store prestasjonene har uteblitt. Nå blir 18-åringen koblet til et låneopphold i spanske Real Zaragoza, om vi skal tro News of the World.

Urokråka Goran Pandev ble frigitt av Lazio tidligere i uken. Nå skal Liverpool gjøre sitt for å sikre seg spissen i et forsøk på å berge en sesong på felgen, skriver People.

Stoke-manager Tony Pulis har ambisjoner for laget sitt. Nå skriver News of the World at Pulis skal være klar til å gjøre et overraskende trekk i januar. Manageren skal nemlig forsøke å hente Liverpools Ryan Babel, Aston Villas Emile Heskey og Sunderlands Kenwyne Jones.

Med Roberto Mancini på plass i Manchester City har en av hans tidligere spillere fra Inter, Ivan Cordoba, ytret et sterkt ønske om å flytte etter Mancini, melder People.

Men selv om Mancini styrer City nå, var han egentlig ikke førstevalget. José Mourinho skal ha fått tilbudet, men takket nei. Årsak: Drømmen hans er å ta over etter Sir Alex Ferguson i Manchester United, melder Mail on Sunday.

Og som om ikke det er nok rykter rundt managersituasjonen i Manchester City, så kommer det enda et rykte her. City skal ifølge Sunday Express ha planer om å hente Arsenals Arsene Wenger i sommer, og at Mancini bare er en midlertidig løsning. Samme avis melder at City heller ikke skal ha gitt opp håpet om å hente José Mourinho. Det skal de ha, sjeikene i City, de står jammen på.

Kilde: BBC m.fl.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag