*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos/Scanpix

Ikke overraskende er det mye Liverpool-stoff i søndagens rykter!

Manchester United har vist seg å være sårbare uten Wayne Rooney. Superspissen har vært lagets viktigste spiller denne sesongen, men uten han er United et helt annet lag. Derfor er nok et av Sir Alex Fergusons mål for sommeren å hente en spiller som kan bidra på topp. Valencias David Villa har lenge vært linket til United, men med en prislapp på 400 millioner kroner og et lønnskrav på nærmere to millioner kroner i uken har Uniteds interesse kjølnet, skriver Daily Mail.

Byrival Manchester City derimot er ikke så opptatt av kostnader og slikt. Med rike sjeiker med åpne sjekkhefter som eiere er klubben klar til å hente store profiler denne sommeren. City skal være klare til å by 500 millioner kroner for Arsenals kaptein Cesc Fabregas, samtidig som de skal være interesserte i både Liverpools Fernando Torres og Barcelonas Zlatan Ibrahimovic. Det kan med andre bli litt av et lag City mønstrer til neste sesong, om vi velger å tro News of the World.

Birmingham kan signere Christian Benitez på permanent basis når låneavtalen med Santos Llaguna utgår i mai, skriver Daily Mirror.

Sebastien Frey har stått godt for Fiorentina denne sesongen, og nå skal en overgang til Premier League være aktuelt. Arsenal og Manchester United skal være beilere ifølge News of the World, og det er vel ikke de verste klubbalternativene man kan ha.

Du tenkte kanskje det var rart at Chelsea ikke var linket til noen spillere i dagens rykter, men frykt ikke. Londonklubben skal være interesserte i Benfica-vingen Angel di Maria. Vingen er også i søkelyset til Manchester City, så det kan fort bli en durabelig duell til sommeren.

Jermaine Beckford var hovedmannen bak Leeds sitt cupeventyr. Beckford er kanskje mest kjent som mannen som scoret mot Manchester United da Leeds slo ut storklubben tidlig i FA-cupen. Nå skal Everton-manager David Moyes vurdere hvorvidt merseysideklubben skal hente spissen, skriver News of the World.

Newcastle forbereder seg på et nytt liv på øverste nivå i England. Før comebacket til Premier League denne høste satser klubben på å forsterke stallen. Først ut skal Tottenhams Jamie O’Hara være. Midtbanespilleren er for tiden på lån hos Portsmouth, men skal være til salgs for rundt 50 millioner kroner, melder Sunday Expresshshs.

Liverpools israelske midtbanemann Yossi Benayoun skal være i søkelyset til CSKA Moskva. Den russiske storklubben skal være beredt til å legge inn et bud på 90 millioner kroner for Benayoun, skriver News of the World.

Sjaktar Donetsk brasilianske ving, Doug Costa, har ikke gitt opp håpet om å bli Manchester United-spiller. Vingen beskrives som den nye Ronaldinho, skriver News of the World.

Dersom Cardiff ikke lykkes i å rykke opp til Premier League, vil midtbanespilleren Joe Ledley bli Stoke-spiller i sommer. Det melder News of the World.

Som Nettavisen meldte lørdag, skal Liverpools amerikanske eiere Tom Hicks og George Gillett være klar til å selge klubben. Duoen skal ha prissatt klubben til 6 milliarder kroner, skriver Sunday Mirror.

Les mer om saken her!

Liverpool-manager Rafael Benitez skal være sugen på å hente spissen Diego Forlan fra Atletico Madrid og midtbanespilleren David Silva fra Valencia. Dette er en del av planen hans til å bringe Liverpool tilbake til toppen av Premier League, og derfor trenger spanjolen 800 millioner kroner å handle for, skriver Sunday Express. Sunday People melder at Benitez skal være beredt til å selge noen av klubbens største profiler for å få råd til Forlan og Silva.

Samtidig melder Sunday Times at Liverpool-spiss Fernando Torres, midtbanespiller Javier Mascherano og manager Rafael Benitez er hovedmålene for Juventus denne sommeren.

England-sjef, Fabio Capello, skal nå vurdere å ta med seg Tottenhams skadeutsatte midtstopper, Ledley King, til VM, melder Daily Mirror.

En annen midtstopper som jakter VM-plass, Manchester Citys Joleon Lescott, avviser at trøbbel med muskelen på bakside av lår som har satt han ut av tre kamper nå, holder han ute resten av sesongen. Lescott insisterer på at skaden ikke vil sette hans VM-reise i fare, skriver Mail on Sunday.

Arsenals midtstopper Sol Campbell har informert manager Arsene Wenger om at han er klar til en fiendtlig mottakelse på White Hart Lane, når Arsenal skal gjeste Tottenham på onsdag. Det melder Sunday Mirror.

Kilder: BBC m.fl.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.