Søndagens Premier League rykter

Foto: AP/Scanpix

Sjekk denne trenerkabalen.

20.06.10 11:40

Penger er ikke alt, selv ikke for fotballspillere. Manchester City har tilbudt midtbanespiller Joe Cole en ukelønn på én million kroner hvis han kommer til klubben, men Chelsea-spilleren skal likevel være mer interessert i tilbud fra Arsenal og Tottenham.

Tottenham kan gjøre flere gode kjøp før sesongen. Atletico Madrid-spiller Diego Forlan, som storspiller for Uruguay i VM, er i toppen av Harry Redknapps ønskeliste. (Sunday Mirror)

Om julenissen er snill mot Spurs-treneren får han også Evertons Steven Pienaar, men Toffees tviholder på midtbanespilleren. Everton har tilbudt en fireårskontrakt og en ukelønn på 500.000 kr, noe som vil gjøre Pienaar til den best betalte spilleren på Goodison Park. (Sunday Mirror)

Det gjenstår å se om Redknapp i det hele tatt er i Tottenham neste sesong. Fabio Capello har nemlig annonsert at han trekker seg som landslagstrener for England hvis ikke laget kvalifiserer seg til åttendedelsfinale i VM. Sammen med Fulhams Roy Hodgson er Redknapp favoritt til å ta over. (Sunday Mirror)

Nevnte Hodgson er som kjent også ønsket i trenerløse Liverpool. Om en overgang skulle forekomme er Elfenbenskystens svenske trener, Sven-Göran Eriksson, favoritt til å ta over på Craven Cottage. (Sunday Mirror)

Også Mark Hughes, som tok over for Eriksson i Manchester City og senere fikk sparken, nevnes som mulig Fulham-trener. (News of the World)

Midtstopper Sol Campbell funderer over to tilbud: ettårskontrakt og forlengelse med Arsenal, eller to år i skotske Celtic. (Sunday Express)

Arsène Wenger ønsker seg Manchester Citys midtbanespiller Stephen Ireland, selv om 23-åringen ikke var i førsteelveren på Eastlands i slutten av sesongen. (caughtoffside.com)

Scott Parker har latt seg imponere av West Hams ferske trener, Avram Grant, og hans planer for klubben. Midtbanespilleren blir derfor på Upton Park, og ser i tillegg fram til å spille med nysignerte Thomas Hitzlsperger. (News of the World)

Det er også muligheter for at Rennes-spiller Sylvain Marveaux signerer med den glade Hammers-gjengen. Et bud på nærmere 30 millioner kroner skal være lagt på bordet. (News of the World)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.