Søndagens Premier League-rykter

Foto: CARL DE SOUZA (AFP)

Ashley Cole på vei til Spania? Robinho til Italia? Masse godbiter i dagens ryktebørs!

01.08.10 11:32

Manchester City har ennå ikke gitt opp kampen om å sikre seg målmaskinen Fernando Torres fra Liverpool denne sommeren. Manchesterklubben er på vei til å legge inn et bud på 500 millioner kroner for superspissen, men krever at Torres gir klubben et raskt svar.

City-sjef Roberto Mancini har invitert den tidligere Barcelona-spilleren Gai Assulin til en ukes prøvespill i klubben. 19-åringen forlot Barcelona i juni fordi han følte han trengte nye utfordringer.

Liverpool er på vei til å legge inn et bud på 80 millioner kroner for å hente Scott Parker til klubben. Lørdag ble det kjent at Fabio Aurelio returnerer til Anfield etter å ha vært klubbløs i to måneder.

Ashley Coles tid på Stamford Bridge kan være over. Venstrebacken skal ha gitt klar beskjed til Chelsea-sjef Carlo Ancelotti at han vil søke nye utfordringer i Real Madrid. Der vil han i så fall bli gjenforent med hans tidligere sjef José Mourinho.

Blackburn-sjef Sam Allardyce sier at den tyrkiske storklubben Galatasaray ikke har gjort noen forsøk på å hente Vince Grella, til tross for at det har blitt hevdet fra seriøse engelske aviser.

Manchester City har siklet på Villas James Milner hele sommeren, men har ikke vært villige til å møte birminghamklubbens krav på 300 millioner kroner. Nå er Roberto Mancini klar til å legge inn et nytt bud på 250 millioner.

Robinho skal ha innledet en dialog med Inter angående en overgang til den italienske giganten.

Roque Santa Cruz er ikke lenger ønsket på City of Manchester Stadium etter forrige sesongs skademareritt. Nå kan det se ut til at Marseille blir angriperens neste arbeidsgiver. I første omgang skal være det snakk om en utleieavtale på tolv måneder.

Emmanuel Adebayors tjenester er heller ikke særlig ettertraktet hos Roberto Mancini lenger. Kun tolv måneder etter at togoleseren ankom Manchester, kan det virke som hans tid er over. Juventus og AC Milan skal begge være interesserte i Adebayors ferdigheter.

Arsenal har siktet seg inn på Montpelliers forsvarsspiller Emir Spahic. Arsène Wenger skal ha Werder Bremens Per Mertesacker på toppen av lista, men vil legge inn et bud på Spahic om tyskeren ikke vil bort fra bundesligaklubben.

Everton-sjef David Moyes har utelukket at han vil hente LA Galaxy-spilleren Landon Donovan til klubben.

Foto: reuters/Scanpix

Fulhams midtbanespiller Simon Davies skal ha overbevist manager Mark Hughes om at det vil være verdt å hente Craig Bellamy til klubben.

Brede Hangelands klubb vil også hente den engelske landslagskeeperen Robert Green til Craven Cottage.

Carlos Tévez innrømmer at han sliter med å finne motivasjon for den kommende Premier League-sesongen etter det skuffende verdensmesterskapet i Sør-Afrika.

Kilder: The People, Sunday Mirror, News of the World, IM Scouting, Mail on Sunday og BBC.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag