*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Scanpix

Sjekk hva Arsène Wenger og José Mourinho tenker om trenerfremtiden.

08.08.10 13:08

For to år siden ble Peter Crouch avskjediget fra Liverpool, og søndag ble det klart at han ikke lenger har en plass på det engelske landslaget. Men ikke alt stritter imot den 201 centimeter høye spilleren. Nå vil Roy Hodgson nemlig bringe spissen tilbake til Anfield. Den ferske manageren skal være villig til å gi Tottenham nærmere 100 millioner kroner for Crouch.

Også Shaun Wright-Phillips ble vraket fra landslagstroppen, og nå har han fått beskjed fra Manchester City om at han har tillatelse til å forlate klubben. Både Liverpool og Arsenal skal være interessert i midtbanespilleren.

Og Roberto Mancini vil slanke stallen ytterligere. City har vært mer enn ivrige på overgangsmarkedet denne sommeren, men har innsett at enkelte også må ut. Sammen med Steven Ireland er Nedum Onuoha på vei vekk fra Eastlands.

Alex Ferguson var på plass da Werder Bremen møtte Fulham lørdag. Manchester United-treneren sikler etter midtbanestjernen til Bundesliga-klubben, Mesut Özil, og vil at tyskeren skal overta rollen til en aldrende Paul Scholes.

Arsenal planlegger et realt Serie A-raid for å styrke det defensive spillet. Arsène Wenger ønsker seg Juventus-midtstopperen Giorgio Chiellini og Bolognas keeper, Emiliano Viviano.

Kevin Prince Boateng er på vei bort fra Portsmouth og er ønsket i både West Ham og Stoke, men ghaneseren kan også ende opp i italienske Genoa.

Marseilles Hatem Ben Arfa kan være på vei til Newcastle. Chris Hughton ønsker å signere midtbanespilleren før sesongstart.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

David Beckhams hjerteskjærende skade er i ferd med å leges. LA Galaxy-sjef Bruce Arena hevder briten ligger foran skjema og at han vil spille for den amerikanske klubben i mange år fremover.

Flere år kan det også bli på Arsène Wenger, som nå vurdere om han skal forlenge kontrakten med Arsenal. Hvis franskmannen blir i klubben han har trent siden 1996, avslutter han trolig karrieren på Emirates Stadium.

José Mourinho, som tidligere trente Chelsea, har sagt at han uten tvil vil returnere til Premier League en dag.

Liverpools eiere, Tom Hicks og George Gillett, vil heller selge klubben til syriske Yahya Kirdi enn Kenny Huang.

Kilder: Mail on Sunday, Sunday Mirror, caughtoffside.com, News of the World, The Observer, Sunday Times.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.