Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Nick Potts (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Denne stjernetrioen vil Chelsea-eier Roman Abramovitsj kvitte seg med.

Vi starter søndagen hos Tottenham - nærmere bestemt i garderoben til londonklubben. Det meldes nemlig at høyreback Alan Hutton havnet i full krangel med manager Harry Redknapp etter 4-0-tapet for Fulham sist måned, en krangel som kan gå så langt som at skotten kan komme til å forlate Spurs i protest.

På en annen kant av London benekter Chelsea-manager Carlo Ancelotti at han ønsker å hente brasilianske Kaka fra Real Madrid, mot at Didier Drogba går motsatt vei.

Og siden vi først er i Chelsea: Sunday Mirror forteller at neste ledd i Roman Abramovitsj sin plan om å gjøre klubben til verdens beste lag, er å kvitte seg med stjernetrioen John Terry, Frank Lampard og Didier Drogba. Det spørs om Chelsea-supporterne vil stå bak russeren når det gjelder akkurat det.

Drogba på sin side skal ha sagt at han vil bort fra klubben dersom han ikke er med i startoppstillingen når Chelsea møter Manchester United førstkommende tirsdag.

Celtic-manager Neil Lennon har gitt klar beskjed til Manchester United, Arsenal og Liverpool om at venstreback Emilio Izaguirre og midtbanespiller Beram Kayal ikke er til salgs.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Manchester United ser i stedet til rivalene, og Alex Ferguson skal ha kastet sine øyne på forsvarsspilleren Micah Richards.

Og kanskje kan den nevnte overgangen gå i boks? Manchester City ser nemlig også på forsterkninger i de bakre rekkene, og har sett seg ut Ajax-spilleren Gregory van der Wiel dersom Dani Alves ikke kan lokkes vekk fra Barcelona.

Det har vært spekulasjoner rundt Liverpool-keeper Pepe Reina i ryktebørsen den siste tiden, og nå meldes det at Arsenal står klare med 20 millioner kroner for en overgang for spanjolen i løpet av sommeren. Reina skal ha gitt Liverpool beskjed om at han vil spille Champions League - en turnering klubben foreløpig ikke er gode nok til å kvalifisere seg til. Eller, er de det?

Og til slutt: Liverpools nyervervelse Andy Carroll har fått beskjed om å slanke seg før han kan få sin debut for merseysiderne.

Kilder: BBC , Metro, Sunday Mirror, Mail on Sunday, CaughtOffside.com, Goal.com, Daily Star Sunday, Sunday Express.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!