*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

SYNDEBUKKEN: Carlos Tévez etter å ha brent sitt straffespark. Foto: Juan Bragio (AP)

Nærmer sagaen om Carlos Tévez seg en ende?

17.07.11 12:05

Vi starter søndagen i Manchester City, og med Carlos Tévez som hovedfokus.

Argentineren ble den store syndebukken da hans hjemland røk ut av Copa América natt til søndag, men det spørs om ikke Tévez er mer opptatt av andre ting for tiden.

Som kjent skal brasilianske Corinthians ha budt 40 millioner pund for spissen, men nå ser det ut til at Corinthians blir utfordret av Malaga i kampen om å sikre seg Tévez' underskrift. City skal visstnok kreve 50 millioner pund for spilleren, og Malaga - fulle av penger - skal være klare til å legge pengene på bordet.

Og ettersom det meste tyder på at Tévez forsvinner, jobber Manchester City intenst for å hente inn en erstatter. Den mest aktuelle er argentinerens landsmann Sergio Agüero, som kan hentes fra Atlético Madrid for 45 millioner pund.

Se oversikt over alle de bekreftede overgangene i Premier League her!

Og siden vi allerede er inne på Manchester City-sporet, kan vi melde om at klubben står klare til å bruke nesten 86 millioner pund på sine egne spillere - ved å tilby Joe Hart, Vincent Kompany og Micah Richards nye kontrakter.

Vi beveger oss videre til sladderet rundt West Hams Scott Parker. Aston Villa har tilbudt sju millioner pund for midtbanespilleren, men det spørs likevel om Parker blir å finne i klubben. Metro melder nemlig at Tottenham er i ferd med å hente West Ham-spilleren gjennom en leieavtale, mens Daily Star på sin side skriver at Chelsea er klubben som leder an i jakten.

Lite tyder uansett på at Parker blir værende i Championship-klare West Ham kommende sesong.

Nevnte West Ham kjemper på sin side med Birmingham om å hente Anton Ferdinand fra Sunderland. Med John O'Shea og Wes Brown på plass på Stadium of Light, er det tvilsomt om midtstopper Ferdinand - bror til Rio - blir værende i Sunderland.

Nettavisen-konkurranse: Vil du vinne VIP-billetter på Ullevaal?

Newcastle-kaptein Fabricio Coloccini er fortsatt ønsket av spanske Sevilla, og ifølge rapporter fra Spania kommer sistnevnte klubb til å legge inn et bud i starten av den kommende uken.

Og også Jose Enrique kan forsvinne fra Newcastle, ettersom Arsène Wenger har satt ham som førsteprioritet på innkjøpslista når Arsenal nå kommer hjem fra sin Asia-turné.

Apropos Arsenal: Dersom Cesc Fàbregas forsvinner fra klubben, kan Napolis Marek Hamsik komme til å bli spanjolens erstatter på Emirates Stadium. Det er ingen hemmelighet at flere klubber, deriblant Manchester United, også ønsker seg slovaken.

Chelsea har nok av penger, og det ser ut som om de må bruke en del av dem også: De må i hvert fall ut med 40 millioner pund dersom de skal hente spissen Falcao fra Porto.

Men Chelsea bruker penger på andre spillere også; klubben skal ha lagt inn et bud på 22 millioner pund for Anderlecht-sensasjonen Romelu Lukaku.

Hvem ender Chelsea opp med å bruke pengene på? Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Barcelona har godtatt et bud på 5 millioner pund for den mye omtalte kantspilleren Jeffren Suarez. Hvem som har lagt pengene på bordet? Bolton, faktisk, og klubben kjemper ifølge The People mot tre spanske klubber i kampen om ungguttens underskrift.

Mens Wigan ønsker seg Manchester Uniteds Darren Gibson på lån, melder Daily Star.

Og som en avslutning melder vi om at Lee Cattermole sies å være fra seg av fortvilelse over å miste kapteinsbindet i Sunderland til John O'Shea. Resultatet kan visstnok bli at Liverpool likesågodt henter den 23 år gamle midtbanespilleren.

Kilder:BBC, Sunday Mirror, Metro, Footy Bunker, Footie Online, Fanatix, Daily Star, The People, Sporting Life.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag