Søndagens Premier League-rykter

Foto: Scanpix/Afp

Nasri vil forlate Arsenal gratis - etter neste sesong.

24.07.11 13:01

Arsenal skal være klar for å sette overgangsrekord hvis salget av Cesc Fàbregas til Barcelona går i orden. Klubben skal ha 20 millioner pund klare til å hente Valencias Juan Mata og Villarreals Santi Cazorla.

Samtidig fortsetter forhandlingene med Samir Nasri i kulissene. Nå skal Nasri ha uttalt at han skal være villig til å spille en ny sesong for «The Gunners», men truer samtidig med at han da vil forlate klubben uten at Arsenal sitter igjen med så mye om en krone i klubbkassa.

Flere spillere er ønsket inn portene på the Emirates. Nå skal Arsenal prøve å «stjele» Anderlechts angrepsspiller Romelu Lukaku foran nesa på Chelsea.

Tidligere i dag publiserte vi en sak der Sir Alex Ferguson uttalte at Manchester United ikke vil hente inn en erstatter for Paul Scholes.

Les: - Ikke på utkikk etter nye spillere.

Også hos byrival Manchester City verserer overgangsryktene.

Sergio Aguero skal i skrivende stund bli flydd inn til Manchester for å skrive kontrakt med City. Overgangssummen skal være på 39 millioner pund.

Vil Aguero signere kontrakten i morgen? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms, så får du det med deg: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Nigel De Jong skal ha vært i kontraktsforhandlinger med Manchester City om en forlengelse, men nå skal partene ha brutt forhandlingene.

Vi kan ta med at Joe Hart skal ha skrevet under på en ny kontrakt med City: Får tredoblet lønnen .

Aston Villa vil trolig få gjennomslag for sitt bud på ti millioner pund for Wigans Charles N'Zogbia, selv om Everton også skal ha prøvd å kapre spilleren.

Tottenham er på jakt i Spania og hos Atletico Madrid der de håper å få fisket med seg stjernespilleren Diego Forlan - gratis - tilbake til White Hart Lane.

Det er også en klubb som ønsker å få tak i spillere hos Tottenham. Spilleren er Peter Crouch og klubben som vil hente han på lån er Queens Park Rangers.

6,5 millioner pund er summen Newcastle skal ha slengt på bordet for å sikre seg Paris St Germain-spissen Mevlut Erdinc.

Vi avslutter dagens ryktespalte med en Liverpool-sak. Kenny Dalglish vil hente Colombianske stjernen Hugo Rodellega, men må trolig ut med ni millioner pund for spilleren.

Kilder: Daily Mail, BBC, Daily Mirror, talkSPORT, Daily Star, Footie-online.co.uk, Footybunker.com, Daily Express, Metro.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.