*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Afp

Liverpool-karrieren kan bli kortvarig for Luis Suarez.

11.09.11 14:13

Landslagspausen er over og Premier League-toget tøffer videre.

Det samme gjør naturlig nok ryktene som omringer balløya. Her er dagens snadder.

Luis Suarez kom fra Ajax til Liverpool under vinterens overgangsvindu. Spissen ble, sammen med Kenny Dalglish, redningen for det synkende Anfield-skipet. Liverpool har kommet sterkt tilbake denne sesongen, og med det er kanskje jobben til Suarez gjort? Caughtoffside.com melder i alle fall at uruguayaneren jaktes av Real Madrid, og at han kan finne på å gå til La Liga for 300 millioner kroner når januarvinduet åpner.

Men selv om Liverpool-fotballen har bedret seg betraktelig fra forrige sesong, og tabellplasseringen ikke er sånn aller verst, er ikke Dalglish helt fornøyd. King Kenny mener at altfor mange omdiskuterte hendelser dømmes mot rødtrøyene, og vil snakke med klubbens eiere om å følge opp saken. Dette ifølge The Sun.

Spillerkjøpene på tvers av spanske og engelske grenser kan for øvrig bli flere. Inside Futbol melder at Arsenal har planene klare for å sikre seg Real Madrids Esteban Granero i januar.

Arsène Wenger skal forresten være illsint på Fabio Capello etter at landslagstreneren kritiserte Arsenals medisinske apparat for håndteringen av Jack Wilsheres skade. Sunday Mirror skrivet dette.

Apropos landslaget: the People melder at det engelske fotballforbundet har iverksatt en hasteplan for å få Harry Redknapp til å takke ja til managerjobben på landslaget før EM i 2012.

Redknapp, som for nå trener Tottenham, sa etter 2-0-seieren over Wolverhampton lørdag at midtstopper Ledley Kings innsats var «uvirkelig bra», med tanke på at Spurs-spilleren ikke har spilt i de øvrige sesongstartkampene, og heller ikke var med under sesongoppvarmingen. Dette ifølge TALKSPORT.

Lurer du på om flere skandinaver kommer seg til Premier League?Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig)

Sunday Mirror skriver at den tidligere Aston Villa-manager Martin O'Neill kan være i ferd med å gjøre en sensasjonell retur til Leicester City, som han trente mellom 1995 og 2000.

Lørdag spilte Villa mot Everton, og motstanderens manager, David Moyes, håper resultatet vil stilne noe av kritikken mot de manglende spillerkjøpene. TALKSPORT skriver dette.

Sunderland-manager Steve Bruce deler på sin side ut kritikk, og det er Asamoah Gyan som får gjennomgå. Spissen har forlatt Stadium of Light på lån til Al Ain, og Bruce mener Gyan med det har brutt en avtale han inngikk to dager før låneavtalen ble underskrevet, om at han skulle bli i Sunderland. Dette ifølge TALKSPORT.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.