Søndagens Premier League-rykter

Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh

Manchester City øyner ny storhandel hos Arsenal. Klart for budkrig om Everton-talent.

25.09.11 16:35

Manchester City har hentet en tallrik rekke av spillere fra Arsenal etter at de arabiske eierne tok over butikken i Eastlands.

Emmanuel Adebayor, Kolo Touré, Gaël Clichy og Samir Nasri har alle i tur og orden forlatt Nord-London til fordel for spill i Manchesters lyseblå del.

Førstnevnte er riktignok tilbake i Nord-London, hos Tottenham og Harry Redknapp, som nå ønsker å beholde togoleseren på fast basis. Det har Spurs-manageren innrømmet overfor The Telegraph.

Men skal vi tro søndagens ryktebørs kan fortsatt ikke Arsène Wenger føle seg trygg mot å bli ribbet for enda flere av sine stjerner. Den siste i rekka av Gunners-profiler som skal lokkes til å bytte flyselskapstadion fra Emirates til Etihad er Arsenal-kaptein Robin van Persie.

Ifølge Mail on Sunday er Roberto Mancini beredt til å bla opp mer enn 270 millioner for den 28 år gamle nederlenderen. Men også Mancinis landsmenn i Juventus og Inter følger Van Persie tett, og kan ifølge Inside Futbol være klare for å legge inn bud i januar.

Få de ferskeste ryktene rett til din mobil! Nettavisen sender deg ryktene om din Premier League-klubb på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Det ser også ut til at ligaens tre rikeste klubber, Chelsea, Manchester City og Manchester United, forbereder seg til budkrig for Evertons 17-årige stortalent Ross Barkley. Det skriver i alle fall Mail on Sunday.

Samme avis har flere Manchester City-rykter. Klubben går nemlig ikke tom for ideer, selv om spillerne som nevnes ovenfor ikke skulle ende opp hos dem. Manager Mancini er nemlig klar for å kjempe mot Real Madrid i kampen om å sikre seg Santos-spiss Neymar (19). Trolig vil brasilianeren koste 450 millioner kroner for dem som vil kjøpe ham fri fra kontrakten.

HTML EMBED

Michael Owen kan gå mot slutten av sin tid i Manchester United. Nå seiler den tidligere engelske landslagsmannen opp som en sannsynlig forsterkning for Tottenham, Queens Park Rangers og Erik Solérs New York Red Bulls. Dette hevdes hos caughtoffside.com.

Harry Redknapp skal være forberedt på å miste Rafael van der Vaart ettersom Milan står klare til å hente midtbanestjernen. Budet skal være på i overkant av 108 millioner kroner. Dette står skrevet hos Sunday Mirror.

I samme avis meldes det at det ligger an til krangel i nordøst. Rivalene Sunderland og Newcastle er uenige om hvem som er best egnet som Sochaux-spiss Modibo Maigas neste klubb.

Skotske Sunday Mail melder ellers at Birminghams James McFadden snart er klar for Wolverhampton, mens The People hevder at Blackburn har satt en prislapp på 163 millioner kroner for David Hoilett for å skremme bort eventuelle kjøpelystne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.