Søndagens Premier League-rykter

Foto: Tim Hales (Ap)

Tidligere Liverpool-spiller til Manchester United?

30.10.11 17:14

Manchester United har til tross for 6-1 tapet mot byrival City hatt en imponerende start på sesongen, med til tider glitrende spill. Likevel mener mange at klubben ikke har fått orden på midtbanen etter at blant annet Paul Scholes la opp etter forrige sesong.

Sir Alex Ferguson vurderer nå Barcelona-spiller Javier Mascherano som et mulig alternativ til å få orden i rekkene. Det spørs hvor glad supporterne på Anfield og Old Trafford blir, skulle dette bli realitet.
(Caught Offside)

Det meldes forøvrig at Manchester United også prøver å snappe Genk-spiller Kevin De Bruyne foran nesen på Chelsea. United skal være villig til å legge 10 millioner pund på bordet for spilleren.
(Caught Offside)

Samtidig skriver Metro at Juventus sin serbiske midtbanespiller Milos Krasic ikke skal være interessert i en overgang til Manchester United, ettersom serberen trives svært godt hos italienerne.

Tottenham har ikke tapt en seriekamp siden 5-1-tapet mot Manchester City på White Hart Lane, men nå skal flere være på vei ut. Keeper Heruelho Gomes har tidligere vært nevnt som en av de som antakelig kommer til å forlate Nord-London i januarvinduet.

Keeperen kommer trolig til å få følge av russiske Roman Pavlyuchenko ettersom at Harry Redknapp «ser etter gode tilbud» for spilleren.
(Metro)

Gareth Bale har etter en noe treg start på sesongen begynt å finne frem til storspillet igjen. Nå planlegger Samuel Eto'os styrtrike russiske klubb Anzhi Makhachkala et hårreisende bud på den dyktige Tottenham-spilleren.
(Footie Online)

Bale skal forøvrig være lite populær i hjemlandet Wales etter å ha stilt opp i en London OL-tskjorte. Waliseren skal nemlig være aktuell til å spille for Storbritannia under det kommende sommer OL - noe waliserne ikke er spesielt glade for.
(The Guardian)

Til tross for Arsenals imponerende 5-3-seier mot Chelsea er det ikke til å legge skjul på at laget har hatt defensive problemer i årets Premier League-sesong. Nå ønsker Arsenal-manager Arsene Wenger å hente den belgiske Ajax-stopperen Jan Vertonghen når januarvinduet åpner.
(Footie Online)

Arsenal skal også være interessert i Borussia Dortmunds midtbanespiller Mario Götze. Det er ventet at Arsenal er villige til å gi 17,5 millioner pund for spilleren.
(Daily Mirror)

Riktignok ikke i Premier League, men litt lenger ned i ligasystemet blir det snakket mye om hvem som skal ta over den ledige managerjobben i Leicester, etter at Sven-Göran Eriksson fikk sparken. Kevin Keegan skal ifølge Daily Mail og Daily Express være en het kandidat til jobben.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.