*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Glyn Kirk (AFP)

- All I want for Christmas is you, sier Roberto Mancini til denne karen.

27.11.11 12:12

Det er første søndag i advent, og Manchester City-manager Roberto Mancini har allerede satt opp sin ønskeliste for jul. Da er det kanskje greit at julenissen der i gården heter Sjeik Mansour, for øverst på lista troner Arsenals Robin van Persie, og londonklubben lar garantert ikke deres store stjerne slippe på billig januarsalg. (Mail on Sunday)

Liverpool ryktes å være interessert i Manchester Citys Emmanuel Adebayor, som imponerer på utlån hos Tottenham. Sistnevnte vil garantert kjempe om togoleserens permanente signatur, som kan skaffes for om lag 15 millioner pund. (Caughtoffside.com)

Alt tyder på at Carlos Tévez er på vei til italiensk Serie A og Milan, men det gjenstår fortsatt noen detaljer før Manchester City er kvitt sin urokråke av en argentiner. Blant annet vil Milan at Tevez skal gjennomgå omfattende psykologiske tester før handelen verdt 25 millioner pund gjennomføres. (Mail on Sunday)

Har du lyst til å få Premier League-ryktene direkte til din mobil under lørdagsfrokosten?Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Om vi forflytter oss litt vekk fra Manchester City, kan vi notere oss at byrivalene Manchester United er villige til å legge 9 millioner pund på bordet for å sikre seg Atalantas lille sensasjon, Manolo Gabbiadini. Spissen, som fylte 20 år på lørdag, har notert seg for ti mål på 13 kamper for det italienske U21-landslaget. (Metro)

Vi klarte ikke å holde oss langt unna Manchester City, klarte vi? Vel, klubben ønsker visstnok å kvitte seg med opp til 20 spillere i løpet av de to neste overgangsvinduene, i et forsøk på redusere lønnsutgiftene. (Sunday Telegraph)

Og City-manager Roberto Mancini hevder for øvrig at han har nok spisser til at klubben kan sikre seg seriegullet i England - og vil derfor ikke hente inn en erstatter for Carlos Tévez når argentineren blir solgt. (Som det påpekes i kommentarfeltet - hva skjedde med van Persie, Mancini?) (Manchester Evening News)

Nok City. Tottenham er i en fantastisk form, og lørdag var det Jermain Defoe som på mange måter sikret seieren over West Bromwich da han hamret inn 2-1 knappe ti minutter før full tid. Og manager Harry Redknapp insisterer på at Defoe ikke vil forsvinne når januarvinduet åpner. (London Evening Standard)

Her leser du alt om Premier League!

Men Redknapp sier også at Tottenham ikke kommer til å hente inn nye spillere i løpet av det samme overgangsvinduet. (Sunday Mirror)

Kanskje er det finanskrisen som skremmer Premier League-managerne? I alle fall sier Aston Villa-sjef Alex McLeish det samme som Redknapp: Heller ikke Villa kommer til å hente inn nye spillere når markedet åpnes igjen 1. januar. (Birmingham Mail)

Da er det andre boller i Wales. I Wales er man ikke redd for å bruke penger. I Wales skal det hentes spillere. Det lover Swanseas styreformann Huw Jenkins, som vil sørge for at klubben er klare for å bite fra seg i andre halvdel av sesongen. (Swansea Evening Post)

Arsenal er interessert i å hente Udineses rumenske kantspiller Gabriel Torje, hevder 22-åringens agent. (Inside Futbol)

Mens Paris St. Germain gjerne ser at Marouane Chamakh lar penn møte papir, og melder overgang fra Arsenal til den franske hovedstadsklubben. I så fall kan londonerne regne med omtrent 10 millioner pund på bok. (Sunday Mirror)

Kilde: BBC

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.