*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Reuters

Arsène Wenger: - Spillere som blir signert i januar, tenker kun på seg selv.

15.01.12 10:36

Premier League er inne i en av sine mest spennende perioder. Det tetter seg til i toppen. Noen faller av. Og snart skal det avsløres hvem som går til hvilken klubb.

Her er dagens Premier League-snadder.

Carlo Ancelottis Paris St. Germain kan bli redningen for Carlos Tévez. Den franske klubben skal være villige til å signere spissen, hevder Sunday Express.

Også Tottenham har kontakt med en fransk klubb. Spurs ønsker å kjøpe Marseille-spissen Loic Remy for 20 millioner pund (180 millioner kroner), skriver Mail on Sunday.

Samme tabloid hevder at Tottenham også ønsker å sikre seg Newcastle-keeper Tim Krul.

Gjengen på White Hart Lane legger ikke skjul på at de trenger en ny målvakt. Også Javi Jimenez, som spiller for den spanske klubben Real Murcia, er i Harry Redknapps kikkert. 24-åringen ble jaktet av Tottenham også i fjor, men valgte da å bli i hjemlandet og gikk fra Real Valladolid til sin nåværende klubb. Dette skriver the Sun.

På date, jobb eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag).

Arsenal ønsker å sikre seg signaturen til 18-åringen Ravel Morrison fra Manchester United, hevder Sunday Mirror.

Det samme ønsket har imidlertid også Barcelona, ifølge Daily Star Sunday.

United kan også finne på å selge unna Dimitar Berbatov, som sammen med 4 millioner pund (35 millioner kroner) kan bli byttet mot CSKA Moskvas Keishuke Honda. Japaneren har lenge vært i Sir Alex Fergusons søkelys, men jaktes også av Arsenal. Dette skriver footybunker.com.

Samtidig har Arsène Wenger utropt det tyske vidunderet Julian Draxler som en potensiell erstatning for Andrey Arshavin, skriver Metro.

Ryktene tatt i betraktning, er det noe merkverdig at Wenger, ifølge Mail on Sunday, hevder at han nekter å ta del i januarshoppingen, til tross for Arsenals alvorlige skadesituasjon. Gunners-sjefen skal ha sagt at spillere som blir signert i januar, kun tenker på seg selv og ikke bundet til klubben.

Kanskje er det derfor franskmannen han gitt seg i kampen om Chelseas Salomon Kalou. Everton skal imidlertid fortsatt ønske å sikre seg spissen, hevder Metro.

Queens Park Rangers kan finne på å låne 20-åringen Henrique, som vant Gullskoen under fjorårets junior-VM, fra São Paulo, skriver The Guardian.

Samtidig ryktes det at Mark Hughes er i ferd med å kvitte seg med Joey Barton. Dette ifølge Sunday Mirror.

Samme avis skriver at Manchester City er på jakt etter én spiss og én forsvarskjempe, samt Roma-spilleren Daniele de Rossi.

Med flere spillere i troppen kan det hende at Mario Balotelli må finne seg en hobby. Ifølge Metro har spissen bestemt seg for å bli en dyktig DJ.

Lite å melde fra Anfield i dag, men en liten Liverpool-godbit skal selvfølgelig serveres. Ifølge TALKSPORT mener legenden John Barnes at Steven Gerrard er klubbens nest beste spiller gjennom historien. Den beste heter Kenny Dalglish.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag