*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Susana Vera (Reuters)

Cristiano Ronaldos bursdagsønske: Gjensyn med Premier League.

Han står med 24 mål på 21 kamper i La Liga denne sesongen, men Cristiano Ronaldo er visstnok ikke bare fornøyd med tingenes tilstand i Real Madrid. Ifølge tabloidavisa Sunday Express skal portugiseren, som fyller 27 år på søndag, ha fortalt nære venner at «drømmen om Real Madrid er blitt besudlet» - noe som alarmerer hans tidligere arbeidsgivere i Manchester United, så vel som rivalene i Chelsea og Manchester City. (Sunday Express)

Brasilianske Corinthians har fornyet sin interesse for Manchester Citys urokråke Carlos Tévez. Spissen hadde håpet på en overgang til Milan, men da overgangsvinduet stengte denne uken uten at noen avtale ble gjort ble Tevez værende i Argentina for å avvente situasjonen. Det søramerikanske transfervinduet er fortsatt åpent, og dermed setter Tevez-campen sin lit til at Corinthians kan være redningen. (Sunday Mirror)

Newcastle ser for seg Crystal Palaces 20 år gamle høyreback Nathaniel Clyne som en ideell erstatter for Danny Simpson, som fortsatt har til gode å signere en ny kontrakt for The Magpies. (Daily Star)

Ikke la vinterkulda hindre deg i å følge med på hva som skjer på den andre siden av Nordsjøen! Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

I Italia ser det ut til at Romas midtbanespiller Daniele De Rossi ignorerer interessen fra Manchester City. 28-åringens kontrakt med hovedstadsklubben går ut etter sesongen, men De Rossi skal etter sigende være fornøyd med kontraktsforslaget han har fått fra sin nåværende klubb. (Metro)

Fulham sikret seg Stuttgarts angrepsspiller Pavel Pogrebnyak på overgangsvinduets siste dag, men det er ikke sikkert vi får se russeren på banen med det første. Pogrebnyak var ikke med i troppen som tapte 3-0 for Manchester City på lørdag, og Fulham-manager Martin Jol hevder at også neste helgs serierunde står i fare på grunn av problemer med arbeidstillatelse. (Goal.com)

Blackburns omstridte og ikke spesielt elskede manager Steve Kean håper han snart kan servere fansen en god nyhet: Kean håper nemlig på å løse usikkerheten rundt midtstopperkjempen Chris Samba sin fremtid på Ewood Park. (talkSPORT)

I Tottenham tror Steven Pienaar, som kjent på utlån til Everton, at Hotspurs vil slite med å beholde Luka Modric over sommeren. Sist sommer klarte Tottenham å stå imot Chelseas mange forsøk på å sikre seg kroaten, men denne sommeren kan det bli verre, mener Pienaar: - Som spiller får man bare noen få muligheter til å gå videre i livet, så jeg ser situasjonen fra flere sider, sier sørafrikaneren. (Sunday Mirror)

Til slutt tar vi med at Sir Alex Ferguson tror at sisteskanse David de Gea vil utnytte muligheten han får nå som Anders Lindegaard er ute med skade. Manchester United-manageren sier til lokalavisa Manchester Evening News at de Gea vil vise seg fram fra sin beste side de neste kampene, og at spanjolens tabber er blitt omtalt kunstig mye i de engelske mediene bare fordi han spiller for de røde djevlene. (Manchester Evening News)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.