*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

TREKKER PÅ SEG ANNEN DRAKT? Aaron Ramsey går muligens mot slutten på tida i Arsenal. Her i duell med Chelseas Mateo Kovacic i august. Foto: Victoria Jones (Pa Photos / NTB scanpix)

Spillere i Arsenal og Chelsea kobles til europeiske storlag. Manchester United sliter i lønnsforhandlinger.

04.11.18 17:25

God søndagsmorgen! Her kommer noen ferske overgangsrykter fra britiske medier på tampen av denne uka:

Daily Star Sunday mener å kjenne til at Tottenham ønsker å hente colombianske Wilmar Barrios (25) fra Boca Juniors i januarvinduet. Midtbanespilleren kan angivelig kjøpes fri fra det argentinske storlaget for drøyt 173 millioner kroner.

Fra Sunday Mirror rapporteres det at Real Madrid og klubbpresident Florentino Pérez fortsatt ikke har gitt opp drømmen om å hente inn Tottenhams Mauricio Pochettino som ny trener. Pérez håper å kunne overtale Spurs-manageren til å overta Real Madrid, og er innstilt på å beholde den midlertidige treneren, Santiago Solari, inntil han får Pochettino på glid.

Aaron Ramsey (27) måtte igjen nøye seg med et innhopp fra benken da Arsenal spilte uavgjort i storkampen mot Liverpool lørdag. Waliseren kan ifølge Sunday Express havne i Bayern München, ettersom den tyske giganten har vist interesse for å hente midtbanespilleren når avtalen med Arsenal løper ut til sommeren.

Samme avis hevder Barcelona planlegger å gjøre et framstøt for å hente Chelsea-midtstopper David Luiz (31) til Camp Nou i januar. Brasilianerens kontrakt på Stamford Bridge varer også bare til sommeren 2019.

Etter noen måneder som Chelsea-manager antyder Maurizio Sarri at de to engelske midtbanespillerne Danny Drinkwater (28) og Victor Moses (27) ikke er med i framtidsplanene hans.

Sarri mener duoen ikke passer spesielt godt inn i spillesystemet hans.
- Om de har en framtid her? Jeg vet ikke. De er nødt til å bli bedre, men de har noen egenskaper som gjør dem litt annerledes, siteres italieneren på av Evening Standard.

Både Chelsea og Manchester City skal være ute etter signaturen til Sunderland-talentet Bali Mumba (17). Dette melder Sun on Sunday. Den unge midtbanespilleren har foreløpig bare spilt fire ligakamper for The Black Cats i League One.

Klikk på bildet for å forstørre.

HØYERE KRAV? David de Gea må muligens få like godt betalt som lagkamerat Alexis Sánchez, hvis det skal bli noe av en ny kontraktsforlengelse hos Manchester United. Foto: Matt Mcnulty (Pa Photos / NTB scanpix)

Manchester United forbereder nye avtaler til stjernekeeper David de Gea (27) og angriper Anthony Martial (22). Sunday Mirror hevder klubben likevel sliter med å gjøre spillerne fornøyde med betingelsene, etter å ha gitt Alexis Sánchez en saftig ukelønn på 400.000 pund for under et år siden.

Everton er nå interssert i å lokke den unge backen Aaron Wan-Bissaka (20) til Goodison Park fra ligarival Crystal Palace, skal vi tro Sun on Sunday. Avisa påstår at kantspiller Ademola Lookman (21) kan bli brukt som betalingsmiddel i en eventuell avtale.

Kostas Mitroglu (30) var en vaskeekte flopp da han forsøkte seg i engelsk fotball sist. Men dagene i Fulham virker nå som de er glemt hos byrivalen West Ham. Hammers vurderer nemlig å hente den greske spissen på lån fra Marseille i januar, kan Mail on Sunday fortelle.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.