Søndagens Premier League-rykter

FLERE OPPTREDENER HER? Fulham-juvelen Ryan Sessegnon (til høyre) kan muligens bli lagkompis med Jesse Lingard på Old Trafford om søndagens rykter holder vann.

FLERE OPPTREDENER HER? Fulham-juvelen Ryan Sessegnon (til høyre) kan muligens bli lagkompis med Jesse Lingard på Old Trafford om søndagens rykter holder vann. Foto: Paul Ellis (AFP / NTB scanpix)

Høyt verdsatte tenåringer kan starte en ny ungdomsrevolusjon under Ole Gunnar Solskjær i Manchester United.

10.02.19 10:38

Det er søndag igjen, og diverse sportsmedier, med engelske tabloidaviser i spissen, har som vanlig sider fylt med overgangsspekulasjoner.

Manchester United flyr høyt for tida, men har planer om å plassere seg helt i toppen igjen fra neste sesong.

Ifølge Sunday Express er gårsdagens motstander Fulham, og stortalentet Ryan Sessegnon (18), blant dem som kan vente seg bud fra United de kommende månedene. Avisa antyder at Ole Gunnar Solskjærs klubb vil legge 50 millioner pund på bordet for Sessegnon. 18-åringen brukes både på venstrebacken og venstre kant.

Mange har merket seg at United-medeier Avram Glazer var på tribunen i seieren over Fulham. Sunday Mirror mener det er et tegn på at Solskjær rykker stadig nærmere fast jobb i klubben, ettersom Glazer og viseformann Ed Woodward i United skal ha vært i møte med nordmannens agent etter oppgjøret.

Juventus-kanten Douglas Costa (28) fortsetter å bli satt i forbindelse med Manchester United. The Sun on Sunday har lagt merke til at brasilianeren har likt en post på Twitter som kobler ham til de røde fra Manchester.

Ajax-midstopper Matthijs De Ligt (19) står fortsatt på blokka til de fleste europeiske toppklubber. Det gjelder også dem som tilhører Premier League. Manchester United er med på dansen også her. De skal ha fulgt med på 19-åringen i det siste, i likhet med Manchester City, Liverpool, Arsenal, Chelsea og Tottenham, skal vi tro Sunday Mirror.

ØNSKET AV «ALLE»: Matthijs de Ligt, 19-årig midtstopper hos Ajax og på Nederlands landslag Foto: Fabio Ferrari (AFP / NTB scanpix)

Daily Star hevder at man i Spurs frykter at Adrien Rabiot kan glippe til enten Liverpool eller Barcelona når avtalen med Paris Saint-Germain er utløpt til sommeren.

Både Arsenal og Manchester United kommer til å ha speidere til stede på søndagens East Anglia-derby mellom Championship-topplaget Norwich og tabelljumbo Ipswich. Formålet er ifølge Sunday Mirror å finsikte forsvarsspilleren Ben Godfrey (21). Han skal også være ønsket i RB Leipzig og Lyon.

Arsenal-manager Unai Emery kommer til å ta opp igjen interessen for å hente Mainz-midtstopper Jean-Philippe Gbamin (23), melder Sunday Express. Arsenal la inn bud på ivorianeren i fjor sommer også, men Mainz krevde 40 millioner pund for Gbamin, noe som var fem millioner pund mer enn hele overgangsbudsjettet Emery hadde.

Chelsea kikker i tillegg på Evertons Richarlison (21) i disse dager, påstår Daily Star. Milan, Paris-Saint-Germain og Atlético Madrid gjør angivelig også det samme.

Everton kan på sin side ta affære og be Leeds' suksesstrener Marcelo Bielsa overta managerjobben på Goodison Park, dersom de bestemmer seg for å skille lag med Marco Silva. Dette hevder i alle fall Sunday Mirror.

I Manchester City strever manager Pep Guardiola videre med å finne er arvtaker for Fernandinho (33) på defensiv midtbaneplass. Goal mener spanjolen vurderer å omskolere Fernandinho til midtstopper de årene brasilianeren har igjen av karrieren.

Man. City ser derimot ut til å sikre seg det 14 år gamle midtbanetalentet Morten Spencer fra Sunderland, rapporterer The Sun on Sunday. Spencer har ungdomslandskamper for England, og passer sånn sett inn i en klubb som har fått beskjed om å finne flere talenter fra eget land.

Spørsmålet om Rafael Benítez fortsetter i managersetet i Newcastle avhenger av om spanjolen greier å holde klubben unna nedrykk til Championship. Det rapporterer Newcastle Chronicle.

Daily Mail skriver at Cardiff og Sheffield United er blant klubbene som holder øye med Rotherhams midtbanespiller Will Vaulks (25).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag