*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Scanpix

Roberto Mancini tilbyr kontrakt verdt en halv milliard.

24.06.12 13:33

Også i Kina vifter klubbene med sjekkheftet etter Didier Drogbas overgang til Shanghai Shenhua. Mer om det senere.

David Silva er høyt verdsatt i Manchester City. Å beholde den kreative spanjolen er så viktig for ligamesteren at man er klare for å tilby Silva en ny gullkantet avtale.

Den skal være verdt svimlende 484 millioner kroner. Dette gjøres for å nedkjempe Real Madrids ønske om å hente 26-åringen tilbake til hjemlandet, hevder Daily Star Sunday.

De samme to klubbene er involvert i en noe overraskende overgang for Carlos Tévez. I argentinerens tilfelle skal City være langt mer medgjørlige. De lyseblå forbereder nemlig et bud på rundt 186 millioner kroner for Arsenals Robin van Persie, skriver The Sun.

Roberto Mancini ser samtidig ut til å ha gitt opp tanken på å hente Milans Thiago Silva til Etihad. Brasilianeren Dedé (Slapp av. Dette er ikke den tidligere Aalesund-spilleren) topper derfor italienerens ønskeliste med forsterkninger til forsvarsrekka.

Tottenham har angivelig fått beskjed fra Gareth Bale om at han ønsker å bli på White Hart Lane i minst én sesong til. Om Sunday Mirrors opplysninger stemmer, skaper nok dette jubel hos de aller fleste Spurs-tilhengere.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: PA Photos/Scanpix

Luka Modric er derimot ikke spesielt lysten på å fortsette i Tottenham. Kroaten ønsker å fortsette karrieren i Real Madrid. Det betyr at både Manchester United og Paris Saint-Germain trolig må se langt etter Modrics tjenester, står det hos samme kilde.

Lokomotiv Moskva skal samtidig ha kastet seg inn i kampen om å hente Modric. Det skjer etter at Kroatias nylig avgåtte landslagstrener, Slaven Bilic, er klar som moskovittenes nye sjef, hevder The Sun.

Samtidig har Spurs lagt ut agnet etter Gylfi Sigurdsson, ifølge Sunday Express. Islendingen er i flere uker blitt koblet opp mot en gjenforening med sin tidligere manager Brendan Rodgers i Liverpool.

Den imponerende EM-innsatsen til Olof Mellberg skal ha fått Everton til å forsøke å hente den tidligere Aston Villa-spilleren tilbake til Premier League. Dette skriver Liverpool Echo. 34-åringens kontrakt med Olympiakos har løpt ut.

På ferie, jobb eller på søndagstur? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Lancashire Telegraph melder at Fulham-veteran Danny Murphy tar steget ned en divisjon for å spille på Ewood Park. Murphys kontrakt med The Cottagers stoppet etter sesongslutt i vår.

En annen spiller som skal være på vei til Blackburn er Newcastle-spiss Leon Best. Ifølge Newcastle Chronicle har 25-åringen fått et tilbud som han har vanskelig for å avslå.

Lite å melde rundt Manchester United denne søndagen. Men, i den grad dette kan tas seriøst, skal flere kinesiske klubber ha Wayne Rooney og flere andre Premier League-profiler på toppen av karrieren i kikkerten. Dette står skrevet hos Sunday Express.

Til slutt tar vi med at André Villas-Boas får kamp fra flere enn Laurent Blanc med tanke på den ledige managerjobben i Tottenham. Også tidligere Schalke-trener Ralf Rangnick skal være aktuell som erstatter for Harry Redknapp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.