Søndagens Premier League-rykter

HARRYHANDEL: Ole Gunnar Solskjær får store summer å rutte for i sommer.

HARRYHANDEL: Ole Gunnar Solskjær får store summer å rutte for i sommer. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Ole Gunnar Solskjær får gigantsum å handle for.

Manchester United skal ut og shoppe i sommer. Ifølge Sunday Express får Ole Gunnar Solskjær over to milliarder norske kroner å rutte med til sommeren. Dermed er det duket for storhandel for nordmannen. Ifølge Daily Mail er Crystal Palace-back Aaron Wan-Bissaka (21) spilleren som står øverst på Solskjærs ønskeliste. Høyrebacken er verdsatt til omtrent 500 millioner kroner.

The Mirror hevder søndag å vite at Solskjær også jakter danske Christian Eriksen (27) fra Tottenham, mens Sunday Express skriver om Manchester United-interesse for Napoli-midtstopper Kalidou Kaoulibaly (27). Sistnevnte er ventet å koste over én milliard norske kroner.

Skal vi tro Daily Telegraph, kan Chelsea-vingen Willian (30) ende opp i Barcelona til sommeren. Brasilianeren var ønsket hos katalanerne i januar, men en overgang gikk ikke gjennom da. Nå står visstnok den spanske serielederen klar med nært 600 millioner kroner for kantspilleren.

Med ny stadion på plass håper Tottenham å kunne tiltrekke seg nye spillere i sommer. Etter to helt rolige overgangsvinduer på rad, skal Mauricio Pochettino nå ha sett seg ut Maxi Gomez (22) fra Celta Vigo som en interessant mann. Angriperen har en utkjøpsklausul på omtrent 500 millioner som Spurs-sjefen er interessert i å løse ut, forteller Daily Mail.

Flere italienske medier skriver at Juventus vurderer å selge Paulo Dybala (25) i sommer. Det skal være et salg som legger til rette for handel av Benficas stjerneskudd Joao Felix (19). Felix, som nylig scoret hattrick i Europaligaen, er ventet å koste rundt en milliard kroner. Ifølge O Jogo i Portugal har Juventus allerede fått ett bud avslått på stortalentet.

Marca skriver søndag at det blir en drakamp mellom Barcelona og Real Madrid for å sikre seg det japanske talentet Takefusa Kubo (17). Midtbanespilleren er ettertraktet, og de to spanske gigantene skal være svært lystne på Kubos underskrift.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.