Søndagens Premier League-rykter

PÅ VEI VEKK?: David de Gea.

PÅ VEI VEKK?: David de Gea. Foto: Rui Vieira (AP)

Ole Gunnar Solskjærs lag skal slite med å komme til enighet med sin spanske burvokter.

Situasjonen rundt David de Gea er fortsatt uoppklart for Manchester United. The Times skriver at den spanske burvokteren begynner å bli utålmodig, og er ikke fornøyd med at partene sliter med å komme til enighet rundt hans nye lønn i klubben.

The Express skriver at Barcelona ønsker å sikre seg Marcus Rashford, men at katalanerne føler at prislappen Manchester United har satt på sin stjernespiss er langt over det de er villige til å betale.

Real Madrid skal ha vist interesse for Christian Eriksen, men ifølge Goal.com skal Tottenham nå være sikre på at de kan få den danske midtbanestjernen til å signere en kontraktsforlengelse på Tottenham Stadium.

Videre skriver Goal.com at Manchester City er i gang med planlegging av sitt overgangsvindu, og ønsker å sikre seg Benfica-juvelen João Félix, og Eintracht Frankfurts målmaskin, Luka Jovic, til sommeren.

Hakim Ziyech er en av flere Ajax-spillere som har levert denne sesongen, og ifølge The Mirror skal flere Premier League-lag ligge langflate. De skriver at Manchester United, Manchester City, Arsenal og Liverpool alle skal være interesserte i å hente den marokkanske trollmannen. Også Bayern München skal ha vist interesse for spilleren med 19 mål og 20 målgivende denne sesongen.

Nicolas Pépé har hatt en fantastisk sesong for Lille, og flere av Europas største klubber skal følge hans utvikling tett. Ifølge The Mirror, som siterer franske RTL, skal ivorianerens agent ha bekreftet at de er i dialog med flere klubber. Tidligere har Liverpool, Arsenal, Chelsea og Bayern München blitt nevnt i forbindelse med angriperen.

Daily Express skriver at Paris Saint-Germain skal ha vist interesse for Wilfried Zaha, og står klare til å legge 65 millioner pund (rundt 720 millioner kroner) på bordet for ivorianeren. Daily Mail, på sin side, hevder at Crystal Palace fort vil be om 80 millioner pund (rundt 890 millioner kroner) for sin stjernespiller.

Den portugisiske avisen A Bola skriver at Everton hadde en speider på plass da Liverpool møtte Porto i Champions League tidligere denne uken. Han skal visstnok ha vært på plass for å finstudere angrepsspilleren Yacine Brahimi.

The Sun skriver at Brighton ønsker å sikre seg Reece James fra Chelsea. De skal allerede ha fått et bud på 10 millioner pund (rundt 110 millioner kroner) avslått av Maurizio Sarris klubb, skal vi tro den engelske avisen.

Birmingham Mail melder at Wolves har blitt tilbudt muligheten til å signere spissen André Silva fra AC Milan. Portugiseren har vært utlånt til Sevilla denne sesongen, en har ikke stått til forventningene på Ramón Sánchez Pizjuán.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.