Søndagens Premier League-rykter

HVOR NÅ? Memphis Depay kan bli en av sommerens store snakkiser.

HVOR NÅ? Memphis Depay kan bli en av sommerens store snakkiser. Foto: Emmanuel Foudrot (Reuters)

Har Memphis Depay spilt sin siste kamp for Lyon?

26.05.19 08:56

Vi starter søndagens ryktespalte med å nevne denne saken fra lørdag kveld, hvor det kommer frem at Ajax-talentet Mathijs de Ligt er nær en overgang til Manchester United.

Den saken kan du lese her!

Mye tyder på at United vil være aktive på overgangsmarkedet i sommer. Sunday Express mener å vite at Juventus er villige til å sende Paulo Dybala og Alex Sandro til Manchester, så lenge de får Paul Pogba tilbake til Torino.

Samme avis melder også at Joao Felix i Benfica vil koste United mer enn 105 millioner euro, noe som vil være en ny overgangsrekord i den portugisiske ligaen.

Joao Pedro spiller i dag for Fluminense, men har vært ryktet med en overgang til Watford. Nå skal Liverpool være interessert i å kuppe den avtalen, skriver Globoesporte.

Daily Mail formidler også at Everton kommer til å stå fast på sin prisevaluering av Richarlison. Liverpool-klubben skal ønske i overkant av 100 millioner pund for juvelen sin, og Paris Saint-Germain og Atlético Madrid nevnes som aktuelle klubber.

Victor Moses går en usikker fremtid i møte. Football London skriver at vingen ønsker å avbryte låneoppholdet hos tyrkiske Fenerbache, og at spilleren ønsker å bli gjenforent med Antonio Conte - denne gangen i Inter.

Memphis Depay ble aldri en hit i United, men i Lyon har nederlenderen gjort sakene sine svært bra. På lørdag kunne det se ut som spilleren takket for seg i Lyon med et innlegg fra Instagram, og spekulasjonene om hvor veien går videre har for lengst begynt.

Flere toppklubber i Europa skal være interessert i spilleren, deriblant Liverpool.

David Silva kan ha spilt sin siste kamp for Manchester City, skriver The Sun. Spanjolen skal ha fått et svært lukrativt tilbud fra en klubb i Qatar.

Danny Welbeck er på utgående kontrakt i Arsenal, og er en ønsket mann dette overgangsvinduet. Lazio, Everton, Newcastle og West Ham skal alle ønske seg spilleren, skriver Sun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.