*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

 

ETTERTRAKTET: Paul Pogba har lenge vært koblet til Real Madrid. Foto: Mark Kerton (Pa Photos)

Ryktene rundt Paul Pogba fortsetter, og nå skal United ha et ønske om å forlenge kontrakten til franskmannen.

22.09.19 12:22

ESPN skriver at Manchester United skal være klar for å forhandle med agent Mino Raiola om en ny kontrakt for Paul Pogba.

Samtidig skriver Mirror at Solskjær skal være bestemt på ikke å selge Pogba til Real Madrid.

Samme avis skriver at Arsenal håper å resignere den nederlandske spissen Donyell Malen, etter at unggutten scoret 10 mål på 13 kamper for PSV. 20-åringen ble solgt av Arsenal for 500.000 pund for tre år siden, og skal også være på radaren til Liverpool.

Se video: Quiz: Hvor mye kan du om Premier League?

Crystal Palace, Leicester og Middlesbrough er blant de interesserte klubbene for Wolverhamptons midtstopper Cameron John, som er på lån i Doncaster. Det skriver Daily Mail.

Juventus skal etter rapportene ha kastet seg inn i kampen om Erling Braut Haaland. Den norske spissen viste seg fram med tre scoringer for RB Salzburg i CL-oppgjøret mot Genk, og Mirror skriver at også Manchester City og Manchester United skal være interessert i den tidligere Molde-spilleren.

Birmingham Mail skriver at Aston Villa er klare for å konkurrere med Leeds om signaturen til Coventry-forsvareren Sam McCallum (19).

Express skriver at Arsenal-manager Unai Emery har bedt fansen om tålmodighet med storsigneringen Nicolas Pepe, som kom fra franske Lille i sommer.

Lytt til Nettavisens podkast «Silly Season» her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.