*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

TILBAKE I PREMIER LEAGUE?: Lyon-spiller Memphis Depay, som tidligere spilte i Manchester United, kan snart være tilbake i Premier League.

TILBAKE I PREMIER LEAGUE?: Lyon-spiller Memphis Depay, som tidligere spilte i Manchester United, kan snart være tilbake i Premier League. Foto: Emmanuel Foudrot (REUTERS)

Den nederlandske stjernen skal være på radaren til Jürgen Klopp og José Mourinho, og Arsenal kobles til en gammel kjenning.

01.12.19 09:12

25 år gamle Memphis Depay har funnet seg selv igjen i franske Lyon, hvor han har hamret inn mål de to siste årene etter en turbulent tid i Manchester United. Han var også svært delaktig i Nederlands suksess i EM-kvalifiseringen nylig.

Dette har Jürgen Klopp og José Mourinho fått med seg, og den hurtige spissen med de ekstravagante tatoveringene kan ende opp i enten Liverpool eller Tottenham i januarvinduet, skriver avisen Sunday Express.

Arsenals trenerjakt ruller og går videre, og mange navn har blitt lansert som klubbens førstevalg. Skal vi tro Sunday Mirror, så er det nok en spanjol som er favoritt til å ta over London-klubben. Klubben har satt sine øyne på Mikel Arteta som skal være interessert i jobben. Spanjolen hadde stor suksess som spiller i London-klubben, og var også blant favorittene til å få jobben etter Arsene Wengers avgang.

Klikk på bildet for å forstørre. TIL ARSENAL?: Mikel Arteta spilte i Arsenal, og nå er han Pep Guardiolas assistent i Manchester City,

TIL ARSENAL?: Mikel Arteta (t.h.) spilte i Arsenal, og nå er han Pep Guardiolas assistent i Manchester City, Foto: Jason Cairnduff (Reuters)

Når vi er inne på managere i Premier League, så er dagene til Quique Sanchez Flores snart talte i Watford, skal vi tro The Athletic. Klubben er helt sist etter 14 serierunder, og spanjolen kommer til å bli sparket etter søndagens trening.

Les også: Dette er de 12 beste Premier League-lagene gjennom tidene (+)

Everton-manager Marco Silva har også kniven på strupen, og Merseyside-klubben ønsker å hente Bournemouth-manager Eddie Howe som erstatter, ifølge Sunday Mirror.

Aston Villa ønsker å kvitte seg med ivorianeren Jonathan Kodjia. Spissen har fått lite spilletid denne sesongen, og klubben er klar for å lytte til bud i januarvinduet, hevder Football Insider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag