*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

POPULÆR: Jadon Sancho har blitt et hett navn for de aller fleste toppklubber. Her er det Per Ciljan Skjelbred som får oppleve engelskmannen på nært hold.

POPULÆR: Jadon Sancho har blitt et hett navn for de aller fleste toppklubber. Her er det Per Ciljan Skjelbred som får oppleve engelskmannen på nært hold. Foto: Annegret Hilse (Reuters)

Jadon Sancho blir bare et hetere og heter navn på overgangsmarkedet, mens en utlånt Manchester United-profil ryktes til Arsenal.

Vi starter søndagens ryktespalte med Sunday Mirror som melder at Arsenal leder kappløpet om å kapre seg Chris Smalling. Ifølge avisen skal London-klubben være klare til å hente midstopperen, som for tiden gjør stor suksess på lån i Roma fra Manchester United, neste sommer når kontrakten hans går ut.

Chelsea skal ha sirklet ut Nathan Aké som sitt første mål etter at overgangsnekten nylig ble hevet. Bournemouth-stopperen har imponert på sørkysten, og ifølge Daily Star Sunday skal londonerne være klare til å legge 40 millioner pund på bordet.

Har du fått med deg Nettavisens podkast «Silly Season»? Der går vi gjennom de heteste overgangsryktene hver uke og bedømmer troverdigheten.

Hør podkasten om Jadon Sancho, Ole Gunnar Solskjær og Paul Pogba her!

Ryktene om Jadon Sancho vil ikke gi seg, og ifølge Mail on Sunday er det nettopp engelskmannen, og ikke Aké, som kommer til å bli Chelseas hovedfokus neste sommer.

De kongeblå fra London skal derimot ikke være de eneste som ligger langflate for Borussia Dortmund-stjernen. Sunday Mirror skriver nemlig at Manchester United skal ha fått en boost i sin jakt på 19-åringen, siden Manchester City skal ha bestemt seg for å ikke bruke sin opsjon på engelskmannen.

Ifølge samme avis skal Barcelona sin manager Ernesto Valverde ha hintet frempå om at Arturo Vidal kan være på vei til Manchester United. Chileneren skal være verdsatt til 13 millioner pund.

Jose Mourinho ønsker seg Juventus-stopper Merih Demiral som sin første signering i sjefsstolen i Tottenham. Også Arsenal og Manchester City skal være interessert i tyrkeren, ifølge The Sun.

Tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino skal ikke være avvisende til å ta over den ledige jobben i Arsenal. Det skriver argentinske TYC Sports.

Liverpool skal være interessert i 20 år gamle Evanilson. Brasilianeren spiller i dag for Fluminense og er tilgjengelig gratis i februar, skriver Netflu.

Newcastle forbereder et bud på Hull-spiller Jarrod Bowen i januar. Det skriver The Thelegraph.

Litt norske rykter. Omar Elabdellaoui står høyt på ønskelisten til Aston Villa og Celtic. Det skriver Birmingham Mail.

Crystal Palace skal være interessert i Dwight McNeil. Burnley-spilleren skal være ønsket som erstatter for Wilfried Zaha om han forlater klubben. skriver The Sun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag