*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Én portugiser ut og én portugiser inn for Manchester United?

09.09.12 13:38

Ny dag - nye rykter. Her får du med deg det meste av ryktene fra søndagens England-aviser.

Det skal ikke spesielt mye før rykter dukket opp om Cristiano Ronaldo. Når Real Madrid-spilleren i tillegg gråter etter kamper, og nekter å fortelle om hvorfor, blir det spekulasjoner.

Ryktene om at han er misfornøyd i Spania, skal også Sir Alex Ferguson ha fått med seg. Nå hevdes det at skotten kommer til å be Manchester United-styret om å betale hva det kreves for å få Ronaldo tilbake til Old Trafford. Ryktet bør mest sannsynlig tas med tre bøtter salt.

En som ikke er like god som Ronaldo er Nani. Spekulasjonene om hans fremtid har vært heftige den siste tiden, men nå skal portugiseren være forberedt på å spille for United i to år til, slik at han kan forsvinne uten at Manchester-laget får noe som helst for han. (Sunday Mirror)

For å gjøre oss ferdig med Manchester United: Wayne Rooney skal ha vært kun millimeter unna å få en svært alvorlig skade, da han ble truffet av Hugo Rodallegas knott. Skaden kunne ha ført til en massiv blødning som kunne ha satt en effektiv stopper på spissens fotballkarriere (The Mail). Nå hevdes det også at PFA (Professional Footballers' Association) skal undersøke Rodallegas sko (Sun Sunday).

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: AFP / Scanpix

Rooney skal for øvrig ha sagt at han blir i United så lenge klubben vil ha han (The Sun, The Telegraph og Daily Star).

I Liverpool er ikke alt som det skal være. Blant annet har Pepe Reina hatt en vanskelig sesongstart. Nå har keeperen fått frist til januar til å bevise at han er verdt å satse på, ellers så skal Brendan Rodgers starte speidingen på en ny keeper (Sunday Mirror). Borussia Mönchengladbach-keeper Marc-Andre ter Stegen skal være aktuell (People).

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Nigel French / PA Photos / NTB Scanpix

Etter kaoset mot slutten av forrige overgangsvindu, skal Liverpool ta grep. En "teknisk komité" skal sørge for at ting fungerer neste gang, slik at klubben slipper å gjenta fadesen ved å gi slipp på Andy Carroll uten å hente inn en erstatter (The Sunday Telegraph).

Chelsea har derimot gjort det svært bra i sesongåpningen. Nå kan de miste en back. Carlo Ancelotti og Paris Saint-Germain skal nemlig fortsatt være ute etter Ashley Cole (Daily Star).

En annen London-klubb er Tottenham. Nå hevdes det at Tottenham-manager Andre Villas-Boas ikke var ansvarlig for signeringen av Hugo Lloris, men at det var styreformann Daniel Levy som ville ha han (People).

Mer Spurs: Jermaine Jenas kan være på vei bort fra Tottenham, da Leeds United vil ha midtbanespilleren på lån (People). Joao Mouthinho glapp som kjent for Spurs. Nå skal klubben ha rettet søkelyset mot braselianske Paulo Henrique Ganso. Santos-spilleren skal koste rundt 8 millioner pund (Daily Mirror).

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images / All Over Press

Avslutningsvis kan vi nevne at selv om Nicklas Bendtner forlot Arsenal til fordel for et låneopphold i Juventus, har ikke Arsene Wenger mistet troen på dansken. Franskmannenser for seg at Bendtner har en framtid i Arsenal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.