*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos/Scanpix

Manchester City jakter Getafe-stjerne.

30.09.12 14:04

Lørdag var det duket for storkamper i Premier League, med blant annet Arsenal-Chelsea og Man United - Tottenham som kanskje de største godbitene.

Selv om det har vært travelt på matta, hindrer det likevel ikke klubbene, spillerne og managerne i å kobles til både det ene og det andre.

Her er søndagens Premier League-rykter:

Christiano Ronaldos ønske om å bli den best betalte spilleren i verden har ført til en splittelse mellom Real Madrid og Chelsea, Paris Saint-Germain og Manchester City. Budgivningen for den 27 år gamle spissen vil begynne på 80 millioner pund, den samme prisen som Manchester United solgte han for i 2009.
(Mail on Sunday)

Liverpool planlegger å tilby 18 år gamle Suso en forbedret kontrakt. Spanjolen startet sin første Premier League-kamp da klubben vant 5-2 over Norwich lørdag.
(Liverpool Echo)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Olly Greenwood / Afp

Agenten til Getafes midtbanespiller Abdel Barrada har sagt at Manchester City skal være interessert i 23-åringen. En overgang kan skje når overgangsvinduet åpner i januar eller neste sommer. Roberto Mancini skal fortsatt ønske å styrke laget, til tross for at han hentet Jack Rodwell og Javi Garcia i sommer.
(Metro)

Manchester City og Liverpool har lovet å ha Theo Walcott som spiss, i stedet for å ha han som ving, som han spiller i Arsenal. 23-åringens kontrakt utløper i slutten av sesongen og både Liverpool og City skal være svært interessert.
(Sunday Mirror)

Chelsea-eier Roman Abramovitsj har erklært at ingen spillere over 30 år vil bli gitt en kontraktforlengelse på mer enn ett år. Det kan føre til at venstre-back Ashely Cole, kaptein John Terry og midtbanespilleren Frank Lampard forlater klubben.
(Sunday Mirror)

Kilde:BBC

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.