*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Bogdan Christel / Reuters / NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjær og Cesc Fabregas er omtrent like populære.

03.06.13 13:29

Det er søndag, silly season og «alle» klubbene i Spania og England får nye managere. Ikke rart dere får mange rykter servert her.

Vi begynner med å presentere et rykten fra den tøysete avisa The Sun. De alltid like saklige og seriøse journalistene der melder blant annet om at Lukas Podolski kan være ferdig i Arsenal. Han skal være på vei til Borussia Dortmund.

Spørs om ikke Robert Lewandowski stikker da, akkurat som det kom som noen overraskelse.

I tillegg til å ha masse penger, er Manchester City en av de klubbene som bytter manager denne sommeren. Det antas at det er Manuel Pellegrini som tar over. De styrtrike City-eierne står klare til å hive 100 millioner pund mot den nye manageren. Til gjengjeld vil de ha fem stjerner og alle titlene i verden. Det skriver i hvert fall Daily Star.

Samme avis hevder også at både David Luiz og Branislav Ivanovic skal være på vei bort fra Chelsea. Det er visstnok Barcelona som står klare med sjekkheftet. 40 millioner blir det totalt.

Det er vanskelig å ikke like Swansea. Nå skal det fintspillende laget være interessert i Aston Villas Berry Bannan. The Sun skriver at han koster rundt to millioner pund.

En gang i tiden var John Heitinga en ganske attraktiv kis. Det er han ikke nå mer. Nå skal han ha forklart Fenerbache at han ønsker seg dit. Det betyr i så fall slutten på Everton-tiden for mannen med midtstopperansiktet. Det skriver The Sun.

Etter at David Moyes ble Manchester United-manager har det skjedd ting i klubben. Blant annet har han startet en opprydning i trener-apparatet. Den svært så dyktige Rene Meulensteen skal være på vei bort fra trenerrollen i United. Sunday Mirror skriver at han ønsker seg tilbake til managerstolen, og da er det Wigan som står for tur.

Mer United. Også i dag er Wayne Rooney nevnt. Daily Star hevder Arsenal gjør seg klare til et sjokkbud på (den tidligere) verdensstjernen. Overgangssummen i seg selv er ikke så forferdelig avskrekkende, det er Rooneys lønn som er sjokkerende.

Samme Arsenal skal ha lyst på ny keeper. Hvem er da bedre enn Julio Cesar som på et eller annet vis endte opp i QPR forrige sesong. Mannen med hanskene har uttalt at han ønsker å bli i Premier League. Vel - der er ikke Queens Park Rangers. Dette melder Daily Star.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images/All Over Press

ENDA mer Arsenal! Lyons midtbanemann Clement Grenier ønsker seg ikke til Juventus eller Liverpool, nei han vil ifølge Sunday Express til London.

Så til en talentkamp. Både Manchester United og Liverpool skal ha lyst på Max Clayton, skriver Daily Star . Crewe-gutten har imponert på spissplass, til tross for at han kun er 18 år.

Siste nytt fra den tabloide Daily Star er at Manchester City har bestemt seg for å legge 45 millioner pund på bordet for å sikre seg Juventus sin midtbanespiller Arturo Vidal. Wow.

Det er nok ikke så mange unggutter som er ønsket av flere klubber en Tom Ince. Samtlige toppklubber i Premier League er visstnok ute etter hans tjenester. Så hva gjør han da? Han stikker til Italia. Sunday Express skriver nemlig at han er på vei til Inter Milan.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Pa Photos/Scanpix

Cesc Fabregas har blitt en av de heteste på markedet denne sommeren. Nå hevder The Mail at midtbaneeleganten skal møte med Barcelona-manager Tito Vilanova for å avklare sin fremtid. Både Manchester United, Manchester City, Chelsea og Arsenal skal stå klare hvis de begynner å krangle.

De fleste rapporter har hevdet at Luis Suarez skal til Spania. Det skriver The Mail også, det er bare det at de har byttet klubb. Det er nemlig Atletico som er klubben, nå. De har vel litt penger, etter at en viss Radamel Falcao forlot klubben, skulle man tro.

Monaco hentet som kjent altså Falcao. Nå skal de også være klare for mer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: John Powell / Liverpool FC / Getty Images

Driblebassen Nani har frustrert flere United-supportere enn backer den siste tiden. Nå skriver People at han skal prøve seg i den franske serien.

Helt til slutt en norsk nyhet. The Sunday Times skriver at Ole Gunnar Solskjær skal være en av toppkandidatene til å ta over Everton. Vi får håpe engelskmennene har hatt nok med å følge med på sin egen serie i det siste, da. Avisen skriver også at nordmannen skal ha sagt nei til Stoke-jobben som Mark Hughes etter hvert tok.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag