*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Alex Grimm / Getty Images

Didier Drogba kan være på vei tilbake til Premier League.

14.07.13 09:54

Liverpool-manager Brendan Rodgers har siktet seg inn på tre spillere som han ønsker til klubben. Det er den Ajax-duoen Christian Eriksen og Toby Alderweireld, samt Chelseas venstreback Ryan Bertrand, melder Sunday Mirror.

Manchester City skal være svært nær en overgang for Fiorentina-spiller Stevan Jovetic, skriver The Sun. Det er bare de personlige betingelsene som gjenstår.

Utkjøpsklausulen til Evertons Marouane Fellaini, på 23,5 millioner pund, utløper 14. august. Hvis Arsenal, Manchester United eller andre klubber ønsker å hente den 25 år gamle midtbanespilleren for den summen har de én måned igjen på seg.

Tottenham jobber fremdeles med å finne midler til å legge inn et slagkraftig bud på Aston Villas Christian Benteke. Klubben sliter med å få solgt Emmanuel Adebayor, som skal være med på å bringe inn økonomiske midler, på grunn av spillerens høye lønnskrav, forteller Sunday People.

Jose Mourinho ønsker å hente Didier Drogba tilbake til Chelsea og Stamford Bridge, melder Sunday Mirror.

Arsenal har bedt Gonzalo Higuain om å ta en rask avgjørelse, for London-klubben begynner å miste tålmodigheten overfor spissens ubesluttsomhet, skriver Metro.

Chelsea er ifølge Sunday Mirror favoritter til å signere Wayne Rooney fra Manchester United. Kampen om Rooneys signatur kan imidlertid pågå helt frem til slutten av overgangsvinduet.

Manchester United skal for øvrig ikke ha noen umiddelbare planer om å gå i nye kontraktraktsforhandlinger med Rooney før de har vurdert den engelske landslagsspillerens form og kondisjon, melder Mail on Sunday.

Angrepsspilleren Edin Dzeko vil bli i Manchester City og være en veldig viktig brikke i laget, forteller City-manager Manuel Pellegrini, ifølge Sunday Telegraph.

Everton og Newcastle har fått beskjed om at de må ut med fem millioner pund for den portugiseren forsvarspilleren Rolando, skriver Sunday Express.

Harry Redknapp ser ut til å trekke det lengste strådet i kampen om å sikre seg Celtic-spiss Gary Hooper, melder Mail on Sunday. Spilleren er verdsatt til fem millioner pund og 25-åringen kan altså snart være QPR-spiller.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag