*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB scanpix

Wayne Rooney på vei bort - igjen?

02.07.14 10:57

Overgangsvinduet er åpnet, og det har allerede vært aktivitet på overgangsmarkedet.

Mandag 6. januar vil Nettavisen nok en gang følge overgangsvinduet LIVE, helt til det stenger i slutten av januar.

Lørdag fikk Ole Gunnar Solskjær en drømmedebut som Cardiff-manager, da hans lag snudde kampen og vant 2-1 borte mot Newcastle i FA-cupen. Den norske manageren har innrømmet at han kommer til å hente forsterkninger, og nå hevder Sunday Mirror at nordmannen vil forsøke å hente Wilfried Zaha fra Manchester United inn på lån ut sesongen.

Arsenal sliter med skader på spissplass, men disse problemene ser ut til å kunne bli løst nå. Metro hevder at Porto-spiss Jackson Martinez innrømmer at han er Arsenal-fan, og sier han kunne tenke seg en overgang til londonklubben i januar.

Fabio Coentrao var nære ved en overgang til Manchester United i forrige overgangsvindu. Nå skal den portugisiske venstrebacken ha fått beskjed av sin klubb, Real Madrid, at han kan få lov til å forlate klubben for tolv millioner pund. Det hevder Sunday Mirror.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: James Clarke / Pa Photos / NTB scanpix

Wayne Rooney har de siste par sesongen vært en het potet hver gang overgangsmarkedet har vært åpent. Nå er det på nytt rykter rundt den lysluggede spissen. Chelsea skal stå klare til å betale 30 millioner pund for den engelske landslagsspissen hvis Rooney og United ikke kommer til enighet rundt ny kontrakt. Det hevder mail on Sunday.

Den engelske landslagsspissen, Rickie Lambert, skal visstnok ønske seg en overgang til London og West Ham. Prisen for Lambert skal ligge på åtte millioner pund, men Southampton skal ikke være villige til å gi slipp på spissen før de har hentet inn en erstatter. Det hevder The Sun.

Chelsea skal være interessert i å hente Nantes-spiller, med et vanvittig vanskelig navn, Papy Djilobodji.

Tottenham har alltid vært en av ryktemakernes store favoritter, og det ser ikke ut til at dette overgangsvinduet heller skal være noe annerledes. Nå skal Tim Sherwood ønske å hente Mirko Vucinic og Fabio Quagliarella, begge Juventus-spillere, til Tottenham. Det hevder Sunday People å vite.

Juan Mata har ikke fått særlig med tillitt av Jose Mourinho denne sesongen, og han har ved flere anledninger vært koblet vekk fra Chelsea. Rafa Benitez, som var Chelsea-manager forrige sesong, innrømmer at han kunne tenke seg spanjolen til sin nye klubb, Napoli, men at han ikke tror de vil klare å hente ham nå. Mail on Sunday er avisen som skal ha førsthåndsinformasjon om dette.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag