Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Ny back til Liverpool – hvis vi skal tro ryktene.

* Liverpool vil forsterke laget foran vårsesongen, og kommer til å hoste opp 90 millioner for den engelske landslagsbacken Glen Johnson i løpet av kommende uke, skriver The People. Høyrebacken skal allerede ha fått en omvisning på Anfield, hevder avisen.

Les også: De heteste salgsobjektene

* Matthew Upson er ønsket i Aston Villa, som er villige til å gi 100 millioner for stopperen. West Ham forlanger ytterligere 50, skriver News of the World.

* I stedet kan Martin O'Neill være klar for å bruke 50 millioner på Sunderlands Kenwyne Jones, skriver Sunday Express.

* Evertons Mikel Arteta er en ettertraktet mann, naturlig nok. Spanjolen skal nå være gitt opp av Arsenal, som i stedet forsøker å hente Stephen Ireland, mens det kan virke som – vent på det – Manchester City kan bli Artetas neste arbeidsgiver. Det hevder i alle fall avisene News of the World og The People.

* Manchester City gjorde seg til latter i FA Cupen i går. Mark Hughes – manager enn så lenge – har dermed fått nok en unnskyldning for å gå bananas på transfermarkedet, og en snau milliard skal være gjort tilgjengelig. Det betyr i alle fall at fire følgende spillere inn, ifølge Sunday Express: Shay Given, Roque Santa Cruz, samt West Ham-duoen Craig Bellamy og Scott Parker. Og jeg som trodde City faktisk skulle bli det nye Chelsea og kjøpe verdensklassespillere. Sunday Times hevder at både Arsenals Kolo Toure og Newcastles Michael Owen er ønsket på Eastlands, og da virker det jo litt lysere. Elano skal for øvrig være på vei til Lazio for 80 millioner kroner, skriver samme avis.

* Skuffer City mange av sine fans med ambisjonsnivået, vil sikkert noen av Portsmouth-supporterne reagere på denne: Tony Adams ønsker seg bråkebøtta og voldsdømte Joey Barton til sørkysten, hevder The People.

* Ran på høylys dag! Det hevder Middlesbrough at Tottenham forsøker å bedrive, etter sitt usle bud på 60 millioner kroner for Stewart Downing. Boro mener spilleren er verdt godt over det dobbelte, hevder News of the World.

* Juventus har ikke tenkt å la finanskrisen hindre dem i å legge inn rause bud. Ifølge News of the World ønsker de seg Michael Owen, mens de ifølge Daily Mirror skal være klare for å hoste opp 200 millioner for Jermain Defoe.

* Hvor lenge blir William Gallas værende i Arsenal? Franskmannen har tydelig gitt uttrykk for at ikke alt er like harmonisk i Londons røde del, og både Milan og Juventus følger utviklingen nøye, skriver Sunday Times.

* Stortalentet Fabian Delph skal være ønsket av de fire store, men Mark Hughes mener han har gode muligheter for å skaffe seg supertalentet med 17 kamper og fem mål for Leeds i år. Midtbanespilleren rundet nylig19 år, men er allerede inne i sin tredje sesong på Leeds A-lag. I Manchester får Hughes likevel sterk konkurranse fra nabo United, hvor Sir Alex Ferguson har sett seg ut Leeds-spilleren som Paul Scholes erstatter, skriver Sunday Express.

* El Hadji Diouf og Pascal Chimbonda skal være på vei ut av Sunderland, og Sam Allardyce følger nøye med på utviklingen, melder Sunday Express.

* Newcastle ønsker seg Rangers' Barry Ferguson, innrømmer Joe Kinnear.

* Xabi Alonso ut, Aaron Lennon inn. Det er en mulighet, mener Sunday Times. Ikke mulig, mener Nettavisen.

* Nok en keeper som kobles opp mot Tottenham. Denne gangen er det Lee Grant i Sheffield Wednesday som kan gå på billigsalg – kun 50 millioner skal være prisen for en 25-åring uten landskamper. Portsmouth og Bolton følger også utviklingen nøye, hevder Sunday Express.

* Tre mål i EM – det er like mange som Lukas Podolski har scoret for Bayern hele sesongen. Nå er Tottenham interessert i å sikre seg spissen, men de får tøff konkurranse fra Roma, skriver Sunday Times.

* Leroy Lita er langt billigere. Boman-spiller til sommeren, og da kan han gå til enten Newcastle eller Everton for under fem millioner kroner, melder News of the World.

* Eller hva med Mohamed Tchite, kjære Everton-supportere? Racing Santander-spissen skal være ønsket på Goodison, men en pris på 80 millioner kan bli vel drøy for de blå.

* Og apropos gjengangeren Everton/spisser. Deres gamle helt James Beattie, som har hatt en ny vår i Sheffield United med 34 scoringer på halvannen sesong, er ønsket av Hull, hevder The People.

* Helt til slutt: Lørdag sa Alex Ferguson at han ikke visste om det ville bli noen permanent overgang for Carlos Tévez. Argentineren har neppe økt sjansene sine for å få Old Trafford som hjemmebane de kommende sesongene ved å kreve en lønn på nivå med Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo.

Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken