Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Julaften dette året kommer i januar for Manchester United.

Manchester United er ute etter forsterkninger, og Sir Alex Ferguson gleder seg antakeligvis som et lite barn på julaften til overgangsvinduet åpner igjen i januar.

For som en sen julegave til United-supporterne vil manageren hente Sevillas Luis Fabiano, og forbereder seg på å legge 20 millioner pund på bordet for spissen.

Og ikke nok med det: Skotten vil også skaffe seg Valencias playmaker David Silva for 25 millioner pund.

Sir Alex ser dessuten på West Ham-keeper Rob Green som en fin erstatter for Edwin van der Sar den dagen nederlenderen gir seg.

David Beckham vender derimot ikke tilbake til Manchester United, men sier at han kommer til å returnere til AC Milan i januar. Beckham uttaler at han vil spille i Europa, for å sikre seg en plass i Englands VM-tropp neste sommer.

Everton-manager David Moyes vil også handle i januar, og øverst på lista står visstnok Real Madrids til-overs-mann Rafael van der Vaart.

Arsenal er rede til å tilby en ny kontrakt til deres franske forsvarsspiller William Gallas.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kevin Keegan drar Newcastle inn i retten den kommende uken, ettersom manageren mener at klubben han trente fra januar til september i fjor skylder ham 10 millioner pund i kompensasjon.

I mellomtiden er nåværende manager i Newcastle, Chris Hughton, blitt fortalt at han vil bli sittende ved roret ut sesongen.

Liverpool er i ferd med å sikre seg en sponsoravtale med banken Standard Charter verdt 80 millioner pund.

Championship-klubben Swansea beskylder Manchester City for å ha jaktet ulovlig på 15 år gamle Emyr Huws.

Det er fortsatt en stund til VM, men i England forbereder man seg allerede på fotballfesten i Sør-Afrika neste sommer.

Et skår i gleden er imidlertid at det engelske landslaget ser ut til å miste det ønskede treningsfeltet ved Royal Bafokeng Sports Campus i Rustenburg, til Mexicos fordel.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Det bekymrer likevel ikke landslagssjef Fabio Capello, som sier at han ser for seg en drømmefinale mellom England og hans hjemland Italia.

- Alt annet enn en finale vil være et nederlag for England, mener dessuten Capello, som dermed legger et skyhøyt press på sine skuldre. Som kjent har engelskmennene ventet på en mesterskapsfinale helt siden VM-triumfen på hjemmebane i 1966.

Det engelske fotballforbundet (FA) har fortsatt ikke bestemt seg om spillerne får lov til å twitre under mesterskapet. Vanskelige avgjørelser krever lang tenketid, tydeligvis.

Helt til slutt kan vi melde om at Newcastle-keeper Steve Harper mener at en bok om hans karriere i klubben ville solgt mer enn en bok skrevet av Harry Potter-forfatter J.K. Rowling.

(Kilde: BBC)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken