* Husker du sagaen om Karim Benzema? I fjor sommer dro Real Madrid det lengste strået i kampen om å skaffe seg den daværende Lyon-spillerens underskrift, selv om Manchester United lenge var favorittene til å hente det unge stjerneskuddet.

Men United-fansen som håpet på å se Benzema på Old Trafford skal ikke gi opp helt ennå. Real Madrid skal visstnok nemlig vurdere å låne ut spilleren neste sesong, ettersom Benzema sliter med lite spilletid i konkurranse med blant andre Gonzalo Higuain på Santiago Bernabeu. (Sunday Mirror)

* Arsenal-fansen kan også glede seg: Manager Arsène Wenger er nemlig endelig klar til å åpne lommeboken. Klubben skal visstnok være klare til å bekrefte overgangen til Bordeaux marokkanske spiss Marouane Chamakh, som drar til Emirates med en fireårskontrakt verdt 12 millioner pund. (Mail on Sunday)

* Om Arsenal skulle ombestemme seg, er 22 år gamle Loic Remy et annet alternativ. Nice-spissen er verdsatt til 12 millioner pund, og har henvendt seg til Arsène Wenger ettersom han er klar for å dra vekk fra middelhavsklubben. (caughtoffside.com)

* Vi fortsetter i samme klubb, og du har hørt det før: Barcelonas nye klubbpresident, Sandro Rosell, forbereder et bud på 50 millioner for Arsenal-kaptein Cesc Fabregas. (Mail on Sunday)

* Tottenham har kastet seg inn i jakten på Wolfsburg Edin Dzeko, som er verdsatt til 25 millioner pund. Fra før er både Chelsea og Manchester City mer enn interesserte i å hente bosnieren til fotballøya. (Sunday Mirror)

* Vi drar tilbake til Manchester, hvor det finnes to klubber som mer enn gjerne irriterer hverandre. Nå ønsker Manchester United å snappe Hamburgs Jerome Boateng foran nesen på Manchester City, som allerede har lagt inn et bud på midtstopperen. (News of the World)

* Som vi nevnte i ryktebørsen på lørdag er Fulham interessert i Fenerbaches Semih Senturk, og nå er samtalene mellom partene i gang. Senturk er for øvrig tilgjengelig på free transfer når sommervinduet åpner. (News of the World)

* Wigans James McCarthy har sagt nei til en overgang til Liverpool, og det forventes i stedet at midtbanespilleren drar til Emirates Stadium og Arsenal. (News of the World)

* Den italienske Serie A-klubben Palermo skal på nytt være lystne på å sikre seg West Hams midtbanespiller Valon Behrami sine tjenester. (Sunday Mirror)

* I Stuttgart er det blitt bekreftet at den brasilianskfødte spissen Cacau kan forlate klubben vederlagsfritt til sommeren. Nyheten har nådd Owen Coyle, som gjør seg klare til å hente spilleren til Bolton. (Sunday Mirror)

* Og redningen er nær for Diego Cavalieri, som fortsatt har til gode å vokte buret for Liverpool i en ligakamp. Nå skal Benfica være beredt på å tilby den brasilianske keeperen en fluktvei vekk fra Anfield. (Sunday Mirror)

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!