Roy Hodgson har ikke sittet lenge i sjefsstolen på Anfield, men allerede er det klart at Aston Villas lynving Ashley Young er blant de mest ettertraktede spillerne. Hodgson skal være innstilt på øke britekvoten i Liverpool, ifølge Mail on Sunday. Men Hodgson ser ikke kun etter briter når han skal forsøke å gjøre Liverpool til et slagkraftig lag igjen. Lilles ving Gervinho spilte for Elfenbenskysten i VM og skal være tiltenkt rollen som erstatter for Chelsea-klare Youssi Benayoun, skriver Sunday Mirror. Også Steven Taylor i Newcastle skal være en interessant mann i Liverpool, melder samme avis.

Luis Fabiano kom med et frieri til Manchester United mens Brasil fortsatt var i VM. Nå er Brasil ute, og Fabianos klubbfremtid skal avgjøres. Men om spissen skal ende opp på Old TraffordSir Alex Ferguson punge ut med 300 millioner kroner for å overbevise Sevilla om å selge toppscoreren sin, skriver Sunday Mirror.

Ifølge News of the World skal Sir Alex også være klar til å gi 150 millioner kroner for Boltons Gary Cahill.

Chelsea har heller ingen planer om hvile på laurbærene denne sommeren. Ifølge Mail on Sunday sikler Carlo Ancelotti fortsatt etter Diego Maradonas svigersønn og Atletico Madrid-spiss Sergio Aguero.

Samme klubb skal også være interessert i å hente Brasils midtbanespiller Ramires, som spiller for Benfica.

Luis Suaréz har vært en omstridt mann for Uruguay i VM i Sør-Afrika. Storscoreren fra Ajax har scoret tre mål i mesterskapet, men har fått mest fokus for sin hands på målstreken i kvartfinalen mot Ghana. Tottenham på sin side har spissen i kikkerten, dersom de ikke lykkes i å hente hans landsmann, Diego Forlan fra Atletico Madrid, skriver Sunday Mirror.

I tillegg har Tottenham-manager Harry Redknapp også en interesse for Craig Bellamy. Manchester City-spissens framtid er usikker etter at Roberto Mancini har brukt sommeren til å forsterke stallen og flere navn rapporteres å være på vei. 70 millioner kroner koster i så fall spissen, dersom Tottenham bestemmer seg for å slå til, skriver Mail on Sunday.

Redknapp har uansett ikke bare tenkt å forsterke frontrekka før Tottenhams ferd mot Champions League begynner, også de bakre rekker kan forvente en oppjustering. Manchester Citys Micah Richards skal være et hett navn på White Hart Lane, melder News of the World.

Også Manchester Citys Stephen Ireland går en usikker framtid i møte etter Mancinis overgangsaktiviteter. Nabo United skal stå klare med åpne armer, skriver Sunday Mirror. Slovakias VM-mann Vladimir Weiss ønsker imidlertid ikke å forlate City, og er klar til å slåss for plassen framfor å spille for Newcastle.

Roberto Mancini på sin side er mest opptatt av hvem han skal hente inn, enn hvem han skal sende ut. Aston Villas James Milner har vært koblet til City lenge, men nå skal Mancini ha sett seg ut Evertons Mikel Arteta som et mulig alternativ, skriver Sunday Mirror. Ifølge News of the World skal Mancini kunne tenke seg å tilby Stephen Ireland, Nedum Onuoha og Michael Johnson i en byttehandel for Arteta.

West Ham skal fortsatt ha et håp om å kunne sikre seg brasilianeren Neymar fra Santos. De skal være klare til å øke budet sitt på supertalentet til 120 millioner kroner, skriver Sunday Express.

West Ham får sannsynligvis også Steve Sidwell før neste sesong. Aston Villa-spilleren har vært koblet til Fulham, men skal nå være klar til å si nei til dem og heller spille for West Ham, skriver News of the World.

Birmingham var en av Premier Leagues største overraskelser forrige sesong. Nå skal manager Alex McLeish vurdere å legge inn et bud på Sør-Afrikas spiss Katlego Mphela. Mphela var som unggutt koblet til Rosenborg, men spiller nå for Mamelodi Sundowns i hjemlandet.

Fabio Capello klarte ikke å føre England til en lenge etterlengtet VM-triumf. Men italieneren har fått fornyet tillit fram mot neste mesterskap. Nå lover Capello at han kommer til å vrake de største stjernene dersom de ikke forbedrer prestasjonen umiddelbart etter VM-fadesen. John Terry, Frank Lampard, Ashley Cole og Steven Gerrard er alle i faresonen, skal vi tro News of the World.

Fulham er på jakt etter ny manager etter at de slapp Roy Hodgson til Liverpool. Alan Curbishley har tidligere ledet Charlton og West Ham og skal nå ha samtaler med Fulham med tanke på den ledige stillingen. Ifølge Sunday Express er spillernes favorittkandidat derimot Gianfranco Zola, som forrige sesong ledet West Ham.

Manchester City hentet Barcelonas Yaya Touré tidligere i sommer. Nå melder News of the World at ivorianeren blir den best betalte spilleren i Premier League og også den første til å bryte barrieren på en ukelønn på 2 millioner kroner. Touré skal ifølge avisen ha en ukelønn på 2,2 millioner kroner. I løpet av fem år vil dermed midtbanespilleren tjene over 550 millioner kroner.

Manchester United manager Sir Alex Ferguson så tydeligvis det alle andre også så under VM: At Wayne Rooney var langt unna sin normale standard. Nå tar Ferguson grep og har gitt Rooney beskjed om å hvile. Dermed blir ikke spissen med på United USA-turné, skriver Sunday Mirror.

En anonym England-stjerne sier at spillerne var utslitt etter Fabio Capellos siste treningsøkt før åttendedelsfinalen mot Tyskland. Spilleren innrømmer imidlertid at laget underpresterte, skriver Sunday Mirror.

Kilder: BBC m.fl.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!