Det er et åpent spørsmål om Barcelona egentlig trenger å handle inn så mange midtbanespillere - med navn som Xavi, Iniesta og Busquets på plass fra før. Men etter at alt tyder på at klubben må gi opp den evige tvekampen om Cesc Fabregas, har spanjolene visstnok vendt sine øyne til en annen del av London. Nemlig Tottenham. Luka Modric har nemlig imponert Barcelona såpass at katalonierne kan legge inn et bud på kroaten - i januar, om vi ikke tar helt feil, selv om artikkelen ikke sier noe om det. (Mail on Sunday)

Tottenhams motstandere i gårsdagens PL-match, Manchester United, ser ut til å gjøre et bud klart for Lilles Eden Hazard, verdsatt til 12 millioner pund. (caughtoffside)

Les også: Nani med bisarr scoring

Manchester United er også blitt lenket til Atletico Madrids tenåringskeeper David de Gea, som sies å være verdt 18 millioner pund. (News of the World)

Man må nesten være hjerteløs for ikke å synes synd på Manchester City. (En påstand som antakeligvis kommer til å bli kverulert i kommentarfeltet?) Klubben satser bare større og større for hvert eneste år, men ser ikke ut til å lykkes denne sesongen heller - etter to ydmykende tap på rad. Vel, hva med neste sesong, da? Nå garanterer i hvert fall klubben at de skal overby enhver konkurrent som vil prøve seg på Liverpools Fernando Torres neste sommer. For Torres, han skal til City! (The People)

Les også: Dette var «shitty», City!

I mellomtiden er nåværende City-spiss Roque Santa Cruz visstnok sensasjonelt nok på vei til Sven-Göran Erikssons Leicester. (The People)

Liverpool-manager Roy Hodgson planlegger en januarhandel som vil sende Wigans Charles N'Zogbia til Anfield for 9 millioner pund. Om vi tar tabellen i betraktning, vil det faktisk være et skritt nedover på karrierestigen, Charles. (The People)

Nevnte Hodgson sier han ikke frykter at Kenny Dalglish vil dukke opp som rival i kampen om jobben som Liverpool-manager. I stedet hyller Hodgson jobben som Dalglish har gjort for klubben som ambassadør og speider. (Sunday Telegraph)

Michael Owen kan komme til å bli ofret i Manchester United som følge av Wayne Rooneys lønnsøkning. I så fall står Gerard Houllier og Aston Villa med åpne armer for å ta imot den evigunge 30-åringen. (Daily Star)

Birmingham-sjef Alex McLeish er så lysten på å beholde James McFadden at han vil tilby spissen en kontraktsforlengelse, på tross av at McFadden er ute med langvarig skade. (Sunday Mirror)

Kanskje bør Heurelho Gomes ta skylden for Manchester Uniteds 2-0-scoring på lørdag - men trolig er det dommeren som et eventuelt Spurs-raseri rettes mot. Uansett har Tottenham full tiltro til sin keeper, og er klare til å tilby brasilianeren en kontrakt som binder ham til klubben helt fram til 2015. (Sunday Mirror)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Sunderland-manager Steve Bruce mener U21-landslagsspilleren Jordan Henderson er den beste unge spilleren i England, og innrømmer at han kan komme til å slite med å beholde midtbanespilleren på Stadium of Light. (The Observer)

Bayern München-stjernen Bastian Schweinsteiger åpner for en overgang til Manchester United, om vi skal tro spilleren selv. Midtbanespilleren forklarer nemlig at hans egen bror, som er lidenskapelig United-fan, stadig maser om at Schweinsteiger må komme seg til Old Trafford. «Kanskje de kan bytte meg for Wayne Rooney», spøker tyskeren. (Sunday Times)

Og helt til slutt: Noen uheldige Tottenham-fans kan komme til å gå glipp av tirsdagens møte med Inter i Champions League. Årsak: En feil i billettsystemet sørget for at seter som var utilgjengelige likevel ble solgt til supporterne. Uflaks, kalles det. (Daily Mail)

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt herHTML EMBED