Vi starter søndagen hos Tottenham - nærmere bestemt i garderoben til londonklubben. Det meldes nemlig at høyreback Alan Hutton havnet i full krangel med manager Harry Redknapp etter 4-0-tapet for Fulham sist måned, en krangel som kan gå så langt som at skotten kan komme til å forlate Spurs i protest.

På en annen kant av London benekter Chelsea-manager Carlo Ancelotti at han ønsker å hente brasilianske Kaka fra Real Madrid, mot at Didier Drogba går motsatt vei.

Og siden vi først er i Chelsea: Sunday Mirror forteller at neste ledd i Roman Abramovitsj sin plan om å gjøre klubben til verdens beste lag, er å kvitte seg med stjernetrioen John Terry, Frank Lampard og Didier Drogba. Det spørs om Chelsea-supporterne vil stå bak russeren når det gjelder akkurat det.

Drogba på sin side skal ha sagt at han vil bort fra klubben dersom han ikke er med i startoppstillingen når Chelsea møter Manchester United førstkommende tirsdag.

Celtic-manager Neil Lennon har gitt klar beskjed til Manchester United, Arsenal og Liverpool om at venstreback Emilio Izaguirre og midtbanespiller Beram Kayal ikke er til salgs.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Manchester United ser i stedet til rivalene, og Alex Ferguson skal ha kastet sine øyne på forsvarsspilleren Micah Richards.

Og kanskje kan den nevnte overgangen gå i boks? Manchester City ser nemlig også på forsterkninger i de bakre rekkene, og har sett seg ut Ajax-spilleren Gregory van der Wiel dersom Dani Alves ikke kan lokkes vekk fra Barcelona.

Det har vært spekulasjoner rundt Liverpool-keeper Pepe Reina i ryktebørsen den siste tiden, og nå meldes det at Arsenal står klare med 20 millioner kroner for en overgang for spanjolen i løpet av sommeren. Reina skal ha gitt Liverpool beskjed om at han vil spille Champions League - en turnering klubben foreløpig ikke er gode nok til å kvalifisere seg til. Eller, er de det?

Og til slutt: Liverpools nyervervelse Andy Carroll har fått beskjed om å slanke seg før han kan få sin debut for merseysiderne.

Kilder: BBC , Metro, Sunday Mirror, Mail on Sunday, CaughtOffside.com, Goal.com, Daily Star Sunday, Sunday Express.

HTML EMBED