Selv om det er landslag som står i fokus denne helga, rører det seg fortsatt på ryktebørsen på balløya.

Manchester United ser ut til å ønske seg mer kreativitet offensivt på midtbanen. De røde djevlene ser nå sitt snitt til å prøve å hente Tottenhams playmaker Rafael van der Vaart til Old Trafford.

Daily Mirror hevder derimot at det er Inters Wesley Sneijder som er Alex Fergusons førstevalg til å erstatte Paul Scholes.

United vil også by på Blackpools Charlie Adam, som du kan lese mer om her:
- United vil by på Adam

Manchester Uniteds interesse for Jack Rodwell har lenge vært kjent. Nå blir det sagt at Danny Welbeck, som for øyeblikket er på lån i Sunderland, kan være nøkkelen til overgangen. United planlegger å tilby spilleren samt en pengesum for Rodwell.

Liverpool vil også forsterke midtbanen, men klubben fra Merseyside ser først og fremst på vinger. Barcelonas Jeffren har blitt lagt til ønskelisten til Kenny Dalglish.

Liverpool skal også være interessert i Aston Villas unge ving Marc Albrighton. Det er kanskje ikke førstevalget til Liverpools supportere hvis de skulle valgt seg en spiller fra Aston Villa. Det er dog ingenting om Ashley Young i dagens ryktespalte.

En defensiv midtbanespiller er også ønsket på Anfield, og i dag er det Fernando Gago som blir koblet til den jobben. Liverpool sies å kjempe om Real Madrid-spilleren, sammen med Tottenham og Everton.

Ifølge engelske aviser ligger det an til mye aktivitet på Anfield i sommer. Liverpool vil sikre seg Wigans midtbanespiller James McCarthy, men der vil også Chelsea ha en finger med i spillet.

I tillegg ser det ut til at Joe Cole vil forlate Liverpool i sommer, og der er det Aston Villa og West Ham som leder an i jakten.

Tottenham-manager Harry Redknapp ser ut til å ønske seg en erfaren forsvarsspiller. I januar la han inn et bud på Evertons Phil Neville, men nå har han kastet øynene på Manchester Uniteds Wes Brown. Redknapp vil utnytte at Brown og Alex Ferguson ikke har det beste forholdet for tiden.

Brown er også et mål for Everton og Sunderland.

Newcastle fortsetter å se etter en erstatter for Andy Carroll, og nå har klubben fått øynene opp for AZ Alkmaars spiss Kolbeinn Sigthorsson. Shefki Kuqi var altså ikke nok.

Samir Nasri har bedt sin sjef i Arsenal, Arsène Wenger, om å signere sin tidligere romkamerat i Marseille, forsvarsspilleren Mehdi Benatia.

John Carews lånesjef i Stoke, Tony Pulis, ønsker å kjøpe Leeds sin midtbanespiller Robert Snodgrass som en erstatning for Glenn Whelan.

Roberto Mancini er ikke snau. Han har allerede brukt omtrent 150 millioner pund på spillere i sin tid i Manchester City, men ønsker nå nye 100 millioner pund til å bruke på nye spillere i sommer.

Ellers kan vi nevne at Ruud van Nistelrooy ønsker en retur til Premier League, selv om det betyr at han må slite benken. Nederlenderen forventer å forlate HSV til sommeren.

Kilder: Daily Mirror, The People, Daily Mail, Caughtoffside.

HTML EMBED