Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier-league rykter

Barcelona vil selge denne mannen for 40 millioner pund.

Vi har kommet frem til ukens siste Premier League-rykter og i dag begynner de utenfor Storbritannias grenser.

For Barcelona skal ha innsett at de må ofre David Villa for å få råd til sine tre ønskede forsterkninger. Det er ventet at katalanerne må ut med i underkant av 100 millioner pund for Arsenals Cesc Fabregas, Udineses Alexis Sanchez og Villarreals Giuseppe Rossi.

Barcelona skal være villige til å selge den spanske spissen til en av de pengesterke klubbene Manchester City eller Chelsea for rundt 40 milloner pund. Ikke gå glipp av endringer i situasjonen rundt David Villa. Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding), så er du sikker på at du får med deg utviklingen på neste ryktebørs!

Samir Nasri nekter fremdeles å knytte fremtiden sin til Arsenal før han får se hvor mye «The Gunners» er villige til å bruke på forsterkninger.

Videre reiser vi til Aston Villa der Alex McLeish får en vanskelig jobb med å bygge tillitt til Villa-supporterne. Den nyansatte treneren har fått 40 millioner pund å handle for, men McLeish første oppgave blir likevel å prøve å forhindre et salg av Stewart Downing.

Jack Rodwell er en ettertraktet Everton-spiller og trenger ikke å frykte for å bli klubbløs med det første. Manchester United har i lengre tid jaktet spilleren, mens byrival Manchester City og Tottenham nå vil snyte seriemesteren for en ny forsterkning.

Liverpool skal være ute etter Celtics sør koreaner Ki Sung-Yeung. 22-åringen har 38 kamper for landslaget.

West Bromwichs manager Roy Hodgson vil intensivere jakten på Shay Given etter at han ble oppmerksom på at målvakten også var i Aston Villas søkelys.

Den nyopprykkede klubben Swansea jakter nå på Blackpools forsvarspiller Stephen Crainey. Klubben vil gi Skottlands venstreback en mulighet til å bli værende i Premier League.

Blackburns manager Steve Kean skal ha fått øynene opp for Nancys forsvarspiller Joel Sami etter å ha blitt tipset av Chris Samba. Kean skal være villig til å la 26-åringen få prøve seg for Rovers i sesongoppkjøringen.

Le Havre i den franske Ligue 2 har en ettertraktet angrepsspiller. Både Fulham, Queens Park Rangers og Wolverhampton jakter 21-år gamle Ryan Mendes.

Vi har tidligere skrevet at Fulham skal være klare med et 8 millioner punds bud på Tottenhams Jermaine Jenas. Nå viser det seg at både Hamburg og Fenerbahce kaster seg inn i kampen om midtbanespilleren.

HTML EMBED
Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe