Det er tilsynelatende langt mellom ryktene og de oppfinnsomme sladrehankene i England denne helga.

Men Nettavisen svikter likevel ikke og har gjort en liten innsats for å trekke fram opplysninger fra informanter med svært sprikende grad av pålitelighet.

Inter skal ifølge Mail on Sunday være blant klubbene som vil strekke seg lengst for å sette en stopper for Carlos Tévez' misære som Manchester City-spiller.

Men det bare hvis City halverer prislappen på rundt 350 millioner kroner for den lettere sutrende argentineren. Footy Online hevder å vite at Tévez også er ønsket i Tottenham dersom han får forlate Eastlands for den prisen.

Sunday Mirror mener at samme mann allerede har fastslått at han ikke forlater Manchester på lån. Tévez skal nemlig være lei alle kranglene med Roberto Mancini og aksepterer kun en avtale som skiller de to for godt.

HTML EMBED

En annen spiss som angivelig er misfornøyd med tilværelsen i England er Arsenals Marouane Chamakh. Marokkaneren er ønsket tilbake i Ligue 1, der gamleklubben Bordeaux sammen med Paris Saint-Germain og Lille står klare med åpne armer. Det hevder i alle fall Inside Futbol.

Gratisavisen Metro har rykte på seg for å dra sine historier vel langt, men baserer muligens også artiklene på (halv)sannheter. Nå hevdes det fra den kanten at Lukasz Fabianski mener Wojciech Szczesny ikke fortjener å være førstevalget mellom målstengene. Verken i Arsenal eller for Polen, som er lagene begge de to keeperne representerer.

Nettavisen sender deg ryktene fra Premier League på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Chelsea skal være varslet om at Luka Modric er svært misfornøyd med treningsmetodene på White Hart Lane. Kroaten stiller seg ifølge Mail on Sunday tvilende til Tottenhams «gammeldagse» trenere Joe Jordan og Kevin Bond.

«Lojalitet til klubben» virker derimot å være noe som er viktig for Ashley Cole. Backen, som gikk under kallenavnet «Cashley Cole» da han forlot Arsenal til fordel for Chelsea, har nemlig besluttet å forlenge kontrakten på Stamford Bridge. Dette skrives det om hos Sunday Mirror.

Metro lanserer Rosenborg- og Sverige-back Mikael Lustig som en potensiell nyervervelse for Fulham. Klubben med de «mange» nordmennene i stallen vil angivelig få kamp om svensken fra Espanyol.