Som vanlig snakkes det om en ny angrepsspiller til Arsenal når det nærmer seg et overgangsvindu. Ifølge Mail on Sunday står portugiseren Gonçalo Guedes (21) på blokka til Arsène Wenger.

Guedes tilhører Paris Saint-Germain, men er denne sesongen på utlån hos Valencia. Der har vingen gjort sakene sine meget bra, og han har bidratt til at Valencia er med på å legge press på Barcelona i toppen av tabellen.

PSG er må kutte i utgifter etter å ha ha lagt mangfoldige hundretalls millioner på bordet i sommer for å signere Kylian Mbappé og Neymar. Barcelona skal også ha fattet interesse for Guedes.

Samtidig vil Olivier Giroud (31) gjerne lånes ut fra Arsenal. Den franske midtspissen vil ha mer spilletid for å føle seg sikker på en plass i Frankrikes VM-tropp neste sommer, melder Sunday Mirror. Londonrivalene West Ham og Crystal Palace er angivelig interessert i Girouds tjenester.

Londongutten Raheem Sterling (23) sier ifølge Mail on Sunday at han heller drar ut av England enn å returnere til hjembyen, hvis han skal bort fra Manchester City i framtida. Arsenal var angivelig ute etter den hurtige vingen i sommer.

Serie A ser ut til å være stedet Manchester United ser etter nye spillere. Independent mener å vite at Juventus' venstreback Alex Sandro (26) er klubbens nye førstevalg i posisjonen. Interessen for Tottenhams Danny Rose (27) skal samtidig ha kjølnet.

Serbiske Sergej Milinkovic-Savic (22) er blitt en etterspurt ung mann på overgangsmarkedet. Såpass høyt verdsatt er Lazios midtbanespiller blitt at Manchester United vil bla opp utrolige 95 millioner pund for å hente ham til Old Trafford. Det påstår i alle fall Sunday Express.

José Mourinho fortsetter også jobben med å lokke Ivan Perisic (28) til Man. United i januar, rapporterer Sun on Sunday. Den kroatiske Inter-kantspilleren har vært i søkelyset til den røde klubben fra Manchester i lang tid.

Philippe Coutinho (25) vil ha forsikringer fra Liverpool om at han får forlate klubben og skrive under for Barcelona til sommeren, hevder Sunday Mirror. Brasilianeren vil ha klarlagt framtida for å kunne konsentrere seg om de siste månedene av sesongen med Liverpool, påstås det.

Real Madrid fisker tilsynelatende etter nye verdensstjerner hos Chelsea om dagen. Eden Hazard (26) understreker dog at han ikke har det travelt med å forlate Stamford Bridge, uavhengig av interessen fra den spanske hovedstadsklubben. Franske Onze Mondial er kilden til dette.

Den flamske tv-kanalen VTM siterer samtidig at Chelsea-keeper Thibaut Courtois (25) på at det ikke er noen grunn til at han ikke skal forlenge kontrakten sin med klubben. Også han er blitt heftig koblet til en Real Madrid-overgang.

En kar som trolig får tillatelse til å bytte ut Chelsea som arbeidssted i januar er Michy Batshuayi (24). Sun on Sunday skriver at spissen kan gå mot et utlån i januar.

Sunday Times kan melde om at England-keeper Joe Hart (30) ikke får lov til å sette sluttstrek for låneoppholdet i West Ham allerede på nyåret. Manchester City-eide Hart har nylig mistet førstekeeperplassen hos Hammers under den nye manageren David Moyes.

Hos Sunday Telegraph står det at Jack Wilshere (25) fortsatt har ståltro på at han kan spille seg inn igjen i Arsenals førstellever. Midtbanespillerens avtale med Gunners løper ut i juni, og Wilshere har foreløpig ikke fått et nytt tilbud.

ESPN melder at David Moyes og West Ham følger Leicester-unggutten Josh Eppiah (19) tett. De vinrødes manager får dog konkurranse om angriperens oppmerksomhet fra skottens gamleklubb Everton.