Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Philippe Coutinho kan ende opp i Manchester United.

Det kan gå mot en sjokkovergang for Philippe Coutinho (26). Brasilianeren kan nemlig ende opp i Manchester United. Det skriver Daily Mail, søndag. Ifølge avisen den tidligere Liverpool-spilleren se på en overgang til Manchester United som svært aktuelt etter at han har slitt med å få det til i Barcelona. Ifølge The Mirror skal 26-åringen ha fortalt venner at han har vært i kontakt med den engelske storklubben allerede.

Samtidig skriver Manchester Evening News at Manchester United kan få kamp fra Juventus om signaturen til 19 år gamle Joao Felix. Benfica-spilleren er et av de heteste talentene i Europa, og Manchester United har lenge vært favoritter til å sikre seg angriperens underskrift.

Les også

Storavis: - United betaler gigantkompensasjon til Molde

Fabian Schär (27) har hatt en god sesong i Newcastle. Nå skal han ha tiltrukket seg interesse fra londonklubbene Tottenham og Arsenal, skriver Mirror. Det kan dermed være duket for budkrig mellom de to rivalene til sommeren.

Arsenal skal også ha meldt seg på i kampen om Ajax-spilleren Nicolas Tagliafico (26). Forsvarspilleren er allerede jaktet av både Real- og Atletico Madrid, hevder The Sun.

Les også

Solskjærs statistikk overgår Mourinho på alle punkter

Med Antonio Valencia (33) på vei bort fra Old Trafford, skal Manchester United ha sett seg ut AC Milans Davide Calabria (22) som et overgangsmål for sommeren. Ifølge Mirror, følger Manchester-klubben nøye med på backens situasjon.

Ajax-stopperen Matthijs de Ligt (19) skal visstnok være åpen for en overgang til Liverpool. En video hvor han omtaler klubben som en storklubb, og snakker høyt om Virgil van Dijk skal være kilden til dette. Både Goal og Liverpool Echo omtaler saken.

Kommentarer til denne saken