Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Spurs-stjerne kan få drømmeovergangen i havn, mens Liverpool kan tjene gode penger på flere avtaler.

Den siste dagen i uka er her, og det betyr som regel en noe mer omfangsrik ryktebørs enn andre dager.

Sun on Sunday mener Real Madrid kommer til å forsøke seg på å hente Christian Eriksen (27) fra Tottenham til en «nedsatt» pris før overgangsvinduet i spansk fotball stenger 2. september. Eriksen har bare ti måneder igjen av kontrakten med londonklubben.

Real Madrid kommer angivelig til å by rundt 656 millioner kroner for den profilerte danske midtbanespilleren, men planlegger å vente til helt til det nærmer seg siste mulighet for å få til en avtale. Det spanske storlaget vil forsøke å legge press på Spurs-formann Daniel Levy, vel vitende om at han solgte Mousa Démbélé (32) midt i forrige sesong, framfor å la belgieren forlate klubben gratis.

Tottenhams høyreback Serge Aurier (26) kan havne i Serie A og Milan dersom en annen høyreback, Andrea Conti (25), forlater sistnevnte klubb før overgangsvinduet stenger i Italia. Dette hevder i alle fall Calciomercato.

Les også

Ødegaard og Real Sociedad sikret poeng i vanvittig overtidsdrama

Les også

Real Madrid åpnet sesongen med sterk borteseier

Liverpool kan ifølge den spanske avisa Sport få inn hele summen Bayern München legger ut for å sikre seg Philippe Coutinho (27) på lån fra Barcelona. Bundesligamesterne betaler etter rapportene opp mot 197 millioner kroner til katalanerne for ett års leie av den braslianske stjernen.

Men ettersom Barcelona fortsatt ikke har betalt hele overgangssummen på mer en 1,58 milliarder kroner etter Coutinhos overgang fra Liverpool i 2018, ser pengene fra Bayern München ut til å havne på Anfield istedenfor Camp Nou. Bayern skal også ha fått med en kjøpsopsjon på Coutinho som verdt mer enn 1,3 milliarder kroner i avtalen med Barcelona. Daily Mail skriver at det foreløpig ikke er kjent om Liverpool har krav på penger fra et eventuelt vidersalg av Coutinho neste sommer.

Agenten til Liverpool-midtstopper Dejan Lovren (30) hevder overfor nettstedet Tuttomercatoweb at en overgang til Roma fortsatt er høyaktuelt. Alessandro Lucci uttaler at kroatiske Lovren kommer til å prioritere et klubbskifte til Roma, samt at spilleren og de to klubbene fortsatt snakker for å få til en avtale.

Daily Mirror hevder Alexis Sánchez (30) har avslått en sjanse til å gå til Roma, selv etter at Manchester United gikk med på å betale en stor del av den skyhøye lønna chileneren hever på Old Trafford. Sánchez får angivelig betalt over 6,1 millioner kroner ukentlig.

Sánchez kan likevel være på vei tilbake til Serie A, ettersom Manchester United også har godkjent at han kan forhandle med Inter. Etter det Daily Mail kjenner til skal angrepsspilleren være villig til å gå ned i lønn for å spille under Antonio Conte hos «Nerazzurri».

Arsenal-stjernen Mesut Özil (30) kan fortsatt havne i DC United, dersom MLS-klubben greier å overtale tyskeren til å forlate London til fordel for en fotballframtid i USAs hovedstad. Det skriver i alle fall Daily Star.

Les også

Gabriel Jesus trodde han hadde sendt Manchester City til himmels da VAR nok en gang grep inn

Les også

Liverpool reddet seieren tross keeperens kjempetabbe

Yannick Bolasie (30) er fortsatt innstilt på å forlate Everton på grunn av manglende spilletid under manager Marco Silva. The Sun hevder de tyrkiske klubbene Besiktas og Trabzonspor er interessert i den kongolesiske vingen.

Chelsea skal være lystne på å selge den italienske backen Davide Zappacosta (27) før utgangen av måneden. Daily Mail skriver at en av de interesserte klubbene er Roma. Men de gulrøde fra den evige stad har angivelig informert Chelsea om at priskravet på 251 millioner er for høyt. Roma vurderer isteden et forsøk på å hente Zappacosta på lån, og har angivelig en ny defensiv midtbanespiller som høyere prioritet.

Til slutt i denne søndagens spalte tar vi med at den tidligere Manchester City- og Liverpool-spissen Mario Balotelli (29) påstås å nærme seg en overgang til Brescia i hjemlandet Italia. Det er Gazzetta dello Sport som kobler Balotelli til en Serie A-retur, snart fire år etter at han sist spilte der for Milan.

Kommentarer til denne saken