Ifølge den engelske avisen Daily Mail skal PSG ha kommet med en oppsiktsvekkende bud på Paul Pogba. Ifølge rapportene skal Paris-klubben nå ha kastet seg inn i kampen om å signere Manchester United-stjernen sammen med Real Madrid og Juventus.

Det som overrasker flere er at PSG planlegger å tilby Angel Di Maria i en overgang som vil sende han tilbake til Old Trafford. I tillegg skal tyskeren Julian Draxler være en del av avtalen. Det skal også være snakk om en betydelig sum med millioner inkludert i tilbudet.

LES OGSÅ: Tror Liverpool får gullet uansett, men én ting skaper stor bekymring: - Vil være en gedigen nedtur

Ifølge The Mirror skal Pierre-Emerick Aubameyangs far nå ha gått ut med en offentlig melding på sin Instagram-profil der han oppfordrer sønnen om å signere en ny kontrakt med Arsenal og bli værende i klubben. Spissen har de siste dagene blitt koblet til London-rival Chelsea.

Cristiano Ronaldo har ifølge italienske kilder uttalte at han blir værende i Juventus frem til 2022. Den engelske avisen The Sun har den siste tiden koblet portugiseren til en retur tilbake til Manchester United.

Jadon Sancho ryktes stadig til Manchester United. Nå skal Borussia Dortmund ha god tro på at de kan beholde 20-åringen også neste sesong, det skriver Teamtalk.

LES OGSÅ: I Nederland er sesongen kansellert. Nå kommer fotballsjefen med dyster advarsel til Premier League

Ifølge Goal skal Real Madrid og president Florentino Perez fremdeles ha en drøm om å signere Neymar fra PSG. Det er brasilianerens agent som skal ha uttalt dette.

Den engelske tabloiden The Sun melder at PSG heller vil la Kylian Mbappe "råtne på benken" enn å selge han til Real Madrid.

Jose Mourinho skal være på jakt etter forsterkninger. Ifølge Express skal portugiseren selv ha ringt til PSGs Thomas Meunier med tanke på en overgang til Tottenham denne sommeren.

Tottenham skal også være interessert i Ivan Raktitic fra Barcelona, det melder spanske Sport. Flere andre italienske og spanske klubber skal være på jakt etter kroaten.

Leicester skal være på jakt etter Victor Osimhen fra franske Lille. Ifølge Daily Mail er også Juventus, Inter og en rekke andre klubber også interesserte i spissen.