Manchester United skal være på utkikk etter en ny ving, og nå hevder tyske Bild at Bayerns Kingsley Coman er mannen som er sett på som hovedmålet. Den franske lynvingen har to år igjen av sin kontrakt, men United skal være klare for å gi 23-åringen en stor kontrakt hvis han velger å skifte beite.

Ifølge DailyMail skal Carlo Ancelotti se etter en ny keeper, og Manchester United er klubben han ser mot. Sergio Romero er ute i kulden under Ole Gunnar Solskjær, og nå skal Everton være klare for å hente argentineren.

Les også: Kaggestad tror Ingebrigtsen bløffer: - Det er et spill for galleriet

The Sun hevder at Newcastle kan være på utkikk etter en ny trener, til tross for at den nåværende manageren Steve Bruce sikret fornyet kontrakt i Premier League. Nå skal klubben ha sett seg ut flere alternativer, og blant de skal Burnleys Sean Dyche og Sheffield Uniteds tidligere trener Chris Wilder være blant favorittene.

Det har vært snakk om det i en god stund allerede, men nå skal Mikel Arteta og Arsenal ha pekt seg ut Emiliano Buendia som sommerens store overgangsmål. Det er Football.London som melder dette, og mener at Buendia vil være en direkte erstatter for Martin Ødegaard som etter all sannsynlighet vil returnere til Real Madrid etter sesongen.

Den spanske journalisten Guillem Balague mener å vite at PSG følger tett med på Lionel Messis kontraktssituasjon, som foreløpig er på stedet hvil med Barcelona. Ligatittelen røk for katalanerne og nå har også klubbens trener Ronald Koeman blitt ryktet bort.

The 72 melder at den tidligere Liverpool-keeperen Andy Lonergan vil signere en kontrakt med Championship-klubben Queens Park Rangers, etter at hans nåværende kontrakt med West Bromwich Albion går ut til sommeren.

Så over til en mer overraskende nyhet. Tottenham er på jakt etter ny manager, og nå skal Erling Braut Haalands manger Erdin Terzic være blant kandidatene, melder Bild. Terzic har hatt det midlertidige ansvaret for Borussia Dortmund etter at Lucien Favre fikk sparken tidligere i sesongen, men blir nå erstattet av Marco Rose fra Gladbach.

Les også:Atlético Madrid er spansk seriemester etter gullthriller

RB Leipzigs Ibrahima Konate har vært linket til Liverpool over en lengre periode nå, og nærmest vært bekreftet klar for klubben. Nå kommer Times med detaljer som forklarer hvorfor forhandlingene har tatt tid. Den tyske klubben skal ikke være fornøyd med at Liverpools eier ønsker å betale utkjøpsklausulen over tid, og ønsker hele summen på 350 millioner kroner på en gang.