Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Hevder Manchester United er blitt fortalt at prislappen på Jadon Sancho nå er langt mindre enn det som ble krevd i fjor sommer.

Georginio Wijnaldum var ventet å reise over til Barcelona i sommer etter at kontrakten med Liverpool går ut, men fredag kveld ble det kjent at PSG har kommet med et tilbud som nederlenderen angivelig skal ha latt seg friste av. Ifølge Marca vurderer Barcelona nå å komme med et forbedret tilbud for å sikre seg 30-åringens tjenester.

Barcelonas 18 år gamle talent Ilaix Moriba har ett år igjen av kontrakten og har blitt koblet til Manchester City og Manchester United. Nå skriver Marca at den spanske storklubben ønsker å forlenge kontrakten med midtbanespilleren.

Les også: Genk-sjefen måtte ta en alvorsprat med Thorstvedt: - Han kan være en «drittsekk» på banen

Manchester United var svært interessert i å hente Jadon Sancho i fjor sommer. Den gang skal prislappen på angivelig 108 millioner pund ha stått i veien. Skal vi tro The Mirror skal United nå ha blitt fortalt av Dortmund at en overgang vil koste dem langt mindre, nærmere bestemt 81,5 millioner pund.

Samme avis skriver at Kieran Trippier har fortalt sine kolleger på det engelske landslaget at han ønsker å reise til Manchester United i sommer. Høyrebacken har to år bak seg i Atletico Madrid.

Tottenhams forhandlinger med Antonio Conte virker å ha blitt lagt på is etter at det fredag ble kjent at uenighetene var for store. Nå skal London-klubben ønske å gå videre med Ajax-sjef Erik ten Hag, melder The Mirror.

Les også: Tidligere AC Milan-talent funnet død - etterlot seg hjerteskjærende avskjedsbrev

I West Ham har David Moyes blitt koblet med en retur til gamleklubben Everton. Football Insider skriver imidlertid at The Hammers er overbevist om at Moyes vil skrive under på en ny langtidskontrakt etter samtaler med 58-åringen.

Jose Mourinho vil lede Roma neste sesong og virker å være på utkikk etter en ny målvakt til klubben. La Gazzetta dello Sport skriver at portugiseren ønsker å hente enten Hugo Lloris, Wojciech Szczesny eller Rui Patricio.

Arsenals Granit Xhaka skal angivelig være Mourinhos øverste prioritet på midtbanen, ifølge Corriere dello Sport.

Les også: Ferdinand snakker ut om skremmende opplevelse: - Vi gråt alle sammen

Rodrigo de Paul har blitt koblet til både Liverpool og AC Milan. Nå ventes det at Atletico Madrid kommer med et nytt bud på den argentinske midtbanespilleren, melder Mundo Deportivo. 27-åringen har vært en sentral brikke i Udinese siden overgangen fra Valencia i 2016.

Leicester skal angivelig være nære å signere den franske midtbanespilleren Boubakary Soumare fra Lille, melder Leicester Mercury. Tammy Abraham skal også være en klubben ser på som aktuell dersom spissen forlater Chelsea i sommer.

Flere Premier League-klubber har ifølge Teamtalk forhørt seg om å låne Neco Williams fra Liverpool neste sesong. Burnley og Norwich nevnes blant klubbene som skal være interessert.