Prisen som må betales for å kjøpe fri Englands høyreback Kieran Trippier (30) fra Atlético Madrid ligger på 30 millioner pund, eller nærmere 353 millioner kroner. Det skriver i alle fall Sunday Mirror.

Den spanske ligamesteren håper ifølge samme avis at dette skremmer vekk interessen fra Manchester United. Trippier selv påstås å være lysten på en retur til Premier League.

Les også: Solbakken: - Vanskelige spørsmål venter Christian Eriksen

Daily Star Sunday skriver samtidig at Atlético Madrid-trener Diego Simeone ikke har planer om å kvitte seg med Trippier, og i alle fall ikke i løpet av det nærmeste året. Backen går først inn i det siste kontraktsåret sitt i Madrid etter den kommende sesongen.

Journalisten Duncan Castles sier i siste utgave av sin Transfer Window Podcast at Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har sett seg lei på den dårlige holdningen til angriper Anthony Martial (25). Franskmannen skal følgelig være tilbudt Real Madrid av United.

Les også: Stjernen kom med hilsen til Eriksen: - Jeg elsker deg

Nettstedet 90min hevder Arsenal har tatt kontakt med Manchester United angående en mulig overgang for Donny van de Beek (24).

Midtbanespilleren har ikke slått til for Solskjærs lag etter storovergangen fra Ajax i fjor sommer. Arsenal skal ha gitt beskjed om at de gjerne vil informeres dersom United vurderer å kvitte seg med nederlenderen.

Sunday Times bemerker at Manchester United fortsatt jobber med å få i stand en avtale om å kjøpe fri Jadon Sancho (21) fra Borussia Dortmund. Det nye budet kommer til å inneholde flere prestasjonsrelaterte bonuser, melder den normalt troverdige avisa.

Trolig vil Borussia Dortmund ha minst 911 millioner kroner i en overgangssum for Sancho, i tillegg til bonuser som kan heve totalprisen med ytterligere 100 millioner kroner.

Les også: United-stjernens oppførsel vekker oppsikt i EM: - Jeg klandrer ham ikke

Real Madrids aldrende venstreback Marcelo (33) er vekker visstnok interessen til både Everton og Leeds, skal vi tro Sunday Mirror.

Brasilianeren har ett år igjen av avtalen med Real Madrid, der tidligere Everton-manager Carlo Ancelotti akkurat har overtatt som hovedtrener. Marcelo er angivelig ikke med i framtidsplanene til Ancelotti.

Tottenham har fått på plass sin nye sportsdirektør, Fabio Paratici, og i Paraticis hjemland er ryktemølla allerede godt i gang med å spinne.

Ifølge Sky Sport Italia kjemper Spurs mot Fiorentina om signaturen til den argentinske Stuttgart-angriper Nicolás González (23). Serie A-klubben fra Firenze skal allerede ha tilbudt cirka 253 millioner kroner for González.

Red Bull Salzburg-spissen Patson Daka (22) har på mange måter tatt over stafettpinnen etter Erling Braut Haaland som lagets storscorer. Nå skal zambieren også være på notatblokka til Leicester, melder Sunday Express.

Samme tabloidavis mener Liverpool, Chelsea og Tottenham også er med i et kappløp om å sikre seg Daka.

Wolverhamptons nye manager, Bruno Lage, skal ifølge 90min ha fått beskjed om at stjernespillerne Rúben Neves (24) og Adama Traoré (25) er blitt gjort tilgjengelig for salg. Dette skal være et ledd i klubbens plan om å fornye spillerstallen.

Nyansatte Ange Postecoglu i Celtic tar sikte på å hente den australske landslagskeeperen Mat Ryan (29) fra Brighton, skriver Sunday Mirror.

29-åringen var på utlån hos Arsenal i siste del av forrige sesong etter å ha havnet ute i kulden hos måkene fra Sør-England. Også The Gunners skal være interessert i et videre samarbeid med Ryan.

Manchester City har lagt planen om å hente Sporting-talentet Nuno Mendes (18) på vent til etter EM-sluttspillet, rapporterer Sunday Mirror. Det gir angivelig en åpning for Real Madrid, som også er ute etter venstrebacken Mendes.