God søndagsmorgen!

Liverpool må kjappe seg hvis de skal komme Borussia Dortmund i forkjøpet og sikre seg angriperen Donyell Malen (22) fra PSV, skriver Daily Express. Men hvis de helrøde skal finne plass til nederlenderen på Anfield, må manager Jürgen Klopp først kvitte seg med flere spillere som ikke aspirerer til en plass på laget.

Tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers, nå med samme jobb i Leicester, har måttet se stjernespilleren Youri Tielemans (24) bli koblet hyppig til Anfield-klubben denne sommeren.

Men Rodgers føler seg trygg på at midtbaneprofilen fra Belgia blir værende i Leicester. Liverpool Echo rapporterer at scouserne må bla opp rundt 730 millioner kroner for å få ligarivalen til å lytte.

Les også: Raser mot Discovery etter OL-avgjørelse

Liverpool-kaptein Jordan Henderson (31) nærmer seg en ny og lengre kontrakt med klubben, ifølge Mirror. Den nåværende avtalen gjelder til sommeren 2023.

Tottenhams sportsdirektør Fabio Paratici fortsetter å se mot hjemlandet Italia for forsterkninger til de liljehvite fra Nord-London.

Den offensive midtbanespilleren Lorenzo Pellegrini (25) i Roma skal nå være i søkelyset til Spurs, hevder Gazzetta dello Sport. Men det er ennå uvisst om den ballsikre italieneren kan tenke seg å flytte til England.

Goal kan fortelle at Manchester Uniteds Alex Telles (28) toner ned ryktene om at han er på vei vekk fra klubben. Både Inter og Roma er nevnt som mulige nye destinasjoner for Telles. Den brasilianske venstrebacken siteres dog på at han stortrives på Old Trafford.

Daily Mail mener å vite at Manchester United er i ferd med å sende et formelt bud på Frankrike-midtstopper Raphaël Varane (28) til Real Madrid. Budet ventes angivelig i løpet av den kommende uka.

Det er dog lite trolig at United legger 609 millioner kroner på forhandlingsbordet, noe som tilsvarer prisen Real Madrid vil ha for Varane. 28-åringen har bare én sesong igjen av avtalen på Santiago Bernabéu.

Les også: Kan bli Norges nye stjerne. Nå misunner hun Ingebrigtsen og Warholm: - Litt pinlig

Marca skriver samtidig at Varane er en høyt etterspurt kar, og at Chelsea vurderer å hive seg inn en kamp mot United og Paris Saint-Germain om å få navnetrekket til stopperstjernen på en kontrakt.

Fra samme spanske avis meldes det at manager Ole Gunnar Solskjær og United skal ha fått muligheten til å hente den fremadstormende Real Madrid-vingen Vinícius Júnior (21). «Los Blancos» forsøker nemlig å skaffe nok penger til gjøre et framstøt mot Paris Saint-Germains offensive superstjerne Kylian Mbappé (22).

Brexit kan vise seg å gi en hjelpende hånd til høyrebacken Kieran Trippier (30) og det påståtte ønsket hans om en overgang til Manchester United fra Atlético Madrid. Det hevder i alle fall Daily Express, som påpeker at La Liga har nye regler å forholde seg til rundt britiske spillere nå som Storbritannia omsider er ute av EU.

Dersom Trippier ender opp på Old Trafford, kommer Atlético Madrid til å jakte Norwichs høyreback Max Aarons (21) som erstatter, hevder Daily Mirror. Englands U21-landslagsspiller kan komme til å koste Diego Simeones mannskap drøyt 304 millioner kroner.

At britene til slutt gjennomførte brexit betyr også at framtida til Wales-stjernen Gareth Bale (32) i Real Madrid virker stadig mer usikker, skal vi tro Daily Mirror.

Regelendringen medførte at Bale blir en del av den spanske gigantens kvote med spillere fra land utenfor EU. Kun tre spillere i denne kategorien er tillatt per klubb i La Liga.

Fenerbahce har innledet samtaler med West Ham med formål om å kjøpe fri den ukrainske vingen Andrij Jarmolenko (31), rapporterer Football Insider. Det spekuleres i en overgangssum på drøyt 24 millioner kroner om det blir en avtale mellom partene.

Det kan se ut som at Crystal Palace har slått Premier League-konkurrenten Leeds i et kappløp om å bli den neste klubben til det unge portugisiske angrepstalentet Adler Nascimento (16). Det mener i alle fall Daily Mail å vite.

Peterborough-spilleren Nascimento skal også å vært i kikkerten til Wolverhampton og Brighton tidligere.